banner388

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Türkmenoğlu, Canikli kadınlarla buluştu

Samsun’un Canik ilçesine gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile Başkan Osman Genç, kadınlarla buluştu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Türkmenoğlu, Canikli kadınlarla buluştu

Samsun’un Canik ilçesine gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile Başkan Osman Genç, kadınlarla buluştu.

13 Nisan 2017 Perşembe 15:27
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Türkmenoğlu, Canikli kadınlarla buluştu

Samsun Haber - Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu Samsun’un Canik ilçesinde bir dizi programa katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Kuzey Yıldızı Mahallesi'nde bulunan Hatice Hanım Konağı'nda düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Kahvaltı programında bir konuşma yapan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Referandum startının verilmesinden itibaren sokak sokak ev ev gezerek vatandaşlarımıza Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ülkemiz ve milletimiz açısından önemini anlatıyoruz. Gördüğümüz heyecan bizi gerçekten mutlu ediyor. Canik'te yüzde 80'in üzerinde oy hedefliyoruz. İnanıyorum ki inşallah bu güzellik 16 Nisan'da sandığa Evet olarak yansıyacak. Canik çok güçlü bir evet diyerek yeni Türkiye'nin inşasına büyük katkı sağlayacak. 16 Nisan Türkiye'nin prangalarından kurtulma tarihidir. Bu zamana kadar ülkemizin önünde adeta fren gibi duran anayasa, sivil anayasa ile değişecek ve ülkemizin önü açılacaktır. 16 Nisan'da sandıktan çıkacak güçlü Evet'le vesayet ve darbe dönemi sona erecek, istikrar dönemi başlayacaktır. Avrupa'nın, terör örgütlerinin Evet'e karşı çıkmasının bütün sebebi budur. Sebep, güçlü Türkiye'nin istenmemesidir. Ancak halkımız oynanan oyunları çok iyi idrak etmektedir ve gereken cevabı sandıkta verecektir" dedi.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ise, "Türkiye’nin güçlenmesini, dünya lideri bir ülke olmasını istemeyen yabancı ülkelerin, neden hayır kampanyası yaptığını anlamak hiç de zor değil. Bizler farklı siyasi görüşlerden olabiliriz. Dünya görüşlerimiz çok farklı olabilir. Birbirimizle tartışabilir, düşüncelerimizi savunabiliriz. Ama içerisinde bulunduğumuz süreçte, tüm farklılıklarımızı bir kenara koymalı ve söz konusu vatan olduğu için gerisini teferruat olarak görmeliyiz. Güçlü Türkiye için ısrarla 'evet' demeliyiz" diye ifade etti.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu da, "Bizim Cumhuriyetimizden ve üniter yapımızdan taviz vermemiz söz konusu dahi olamaz. Sadece sistem değişikliği var. Yeni sistemde Cumhurbaşkanına ek olarak sorumluluk getiriliyor. Bu bir rejim değil, sistem değişikliğidir. Bu sistem aksine tek adamlılığın önüne geçilmek için destekleniyor. Vatandaşın oyuyla seçilecek Cumhurbaşkanı hükümeti kurup yönetecek. Anayasa değişikliğiyle Cumhurbaşkanına sorumluluk geliyor. Yargılama yolu açılıyor. Tek adam beyanları, kafa karıştırmak için kullanılan bir yöntem" şeklinde konuştu.
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.