banner388

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Samsun'a Geliyor

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener, Canik Belediyesi tarafından düzenlenen Yeni Türkiye Yolunda konferansları kapsamında Samsun'a geiyor. 

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Samsun'a Geliyor

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener, Canik Belediyesi tarafından düzenlenen Yeni Türkiye Yolunda konferansları kapsamında Samsun'a geiyor. 

26 Ocak 2017 Perşembe 16:19
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Samsun'a Geliyor
Samsun Haber - Canik Belediyesi Yeni Türkiye Yolunda konferanslar serisinde şimdi de Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener'i Canik'e getiriyor. Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen konferans için gelecek olan Şener, 28 Ocak Cumartesi günü saat 18.30'da Canik Kültür Merkezinde "Türkiye'nin Gelecek Vizyonu" konulu bir konferans verecek.

'Yeni Türkiye'nin inşasına katkıda bulunmak onur verici'

Demokrasinin yereldeki temsilcilerinin belediyeler olduğunu ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Yerinden dönüşümü sağlayamazsanız baştaki dönüşümü gerçekleştiremezsiniz. Bugüne kadar kendi alanlarında bilgili, donanımlı, uzman isimleri burada halkımızla buluşturduk. Bugüne kadar düzenlediğimiz 18 konferansımızda ve ayrıca gençlere, STK ve parti teşkilatlarına yönelik düzenlenen etkinliklerde önemli isimleri 15 bin insanımızla buluşturduk ve Yeni Türkiye'yi anlattık. Kurtuluş Mücadelesinin başladığı Canik Sancağından, Yeni Türkiye'nin inşasına katkıda bulunmak onur verici" dedi.

Konferansa Davet  

Dünya hızlı bir şekilde gelişip, dönüştüğüne vurgu yapan Başkan Osman Genç, " Türkiye de aynı hızla gelişiyor ve dönüşüyor. Dolayısıyla sistemin de aynı hızla dönüşmesi ve gelişmesi için bu tip konferansları düzenliyoruz. Yeni Türkiye'nin yapılanması, altının doldurulması, Yeni Türkiye'nin oluşumu ve inşasına Canik Belediyesi olarak katkı sağlıyoruz. Ülkemizin ve milletimizin selameti için çalışan Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımıza belediye olarak destek vermeyi görev sayıyoruz. Tüm halkımızı Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın İhsan Şener'in konuşmacı olarak katılacağı konferansımıza davet ediyorum" diye konuştu. 



 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.