banner388

Çöpte dolar buldu sahibine teslim etti...

Samsun'da, çöpte bulduğu 3 bin 200 doları sahibine ulaştırdı.

Çöpte dolar buldu sahibine teslim etti...

Samsun'da, çöpte bulduğu 3 bin 200 doları sahibine ulaştırdı.

09 Haziran 2023 Cuma 11:50

Olay sabah saatlerinde Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Yaşardoğu Mahallesinde yaşandı. Ayşe Altıntaş, çöp atmaya gittiği esnada, çöp kutusununn içinde, atık giysilerin arasında bir cüzdan buldu. Bulduğu cüzdanın içinde 32 adet 100'lük banknotlar halinde tam 3 bin 200 ABD doları olduğunu gören Ayşe Altıntaş, cüzdanı ve içindeki paraları İlyasköy Mesut Yılmaz polis Merkezi'ne GÖtürüp teslim etti.

Polis Merkesindeki ekipler cüzdanın içerisinde döviz bürosuna ait fiş olduğunu fark etti. Dövizi alan kişinin güvenlik kamerası görüntüsü Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde incelemeye alındı. Güvenlik kameralarından yapılan incelemeler sonucunda Polis, yüz tanıma sistemi ile paranın shibinin Ayhan Pars olduğunu tespit etti.

Ayşe Altıntaş 3 bin 200 doları Polis Merkezinde Ayhan Pars'a teslim etti. Ayşe Altıntaş'a teşekkür eden Ayhan Pars, "Her insanın yapamayacağı bir şeyi yaptı. Bu konu İnşallah başka insanlarımıza da örnek olur. Sağ olsun" dedi. Ayşe Altıntaş ise "Çöpteki giysilerin yanında cüzdanı fark ettim. Baktım içinde para var. Ben önce çocukların oynadığı oyuncak para zannettim. Sonra çocuklara gösterdim. Çocuklar gerçek para olduğunu söylediler. Ben de karakola teslim ettim" diye konuştu.

Ayşe Altıntaş'ın örnek davranışı olayı duyanlar tarafından takdirle karşılanarak "İnsanlık ölmemiş" dedirtti

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAŞ 2023-06-09 12:08:05

Adam acaba az da olsa kadına hediye verdimi acabamerak ediyorum.zamanında bende aynısını yapdım.1981 de 24000 binlira buldum sahibine teslim ettim. bir yemek ısmarlamamıştı.teklif bile etmedi zoruma gitmişti.