banner388

Çinli yatırımcılardan Havza OSB’de inceleme

Bölgede Türk ortakları ile yatırım yapma kararı alan Çinli yatırımcılar Havza Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) incelemelerde bulundular.

Çinli yatırımcılardan Havza OSB’de inceleme

Bölgede Türk ortakları ile yatırım yapma kararı alan Çinli yatırımcılar Havza Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) incelemelerde bulundular.

15 Ocak 2024 Pazartesi 14:39
Çinli yatırımcılardan Havza OSB’de inceleme

Karaoğlan Şirketler Gurubu ile bölgede yatırım yapma kararı alan Çinli iş insanları Havza OSB’yi ziyaret ederek burada Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ile bir araya geldiler.

Ziyarette Havza OSB Müdürü Hasbi Altuntaş’tan bilgiler alan Çinli iş insanları daha sonra saha incelemeleri gerçekleştirdiler.

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat Havza OSB’nin lokasyonu itibari ile yatırımcılara önemli imkanlar sunduğunu belirterek; “Amacımız Havza OSB’ye büyük yatırımcıları çekmek ve o oradan bölge istihdam sağlamak. Havza OSB’nin yurt dışından yatırımcıların ilgisini çekmesi bizleri mutlu etti. İnşallah Havza OSB daha da büyüyerek bölge ve ülke ekonomisine katkı sunacak.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Havza OSB’nin yatırımcılara sunmuş olduğu imkanlar ile cazibe merkezi haline geldiğini belirterek; “ Şuan bir çok firmamızın yatırımları devam ediyor. Ayrıca üretime geçen firmalarımızda var. Yurt dışından yatırımcıların gelmesi Havza OSB’nin daha hızlı bir büyüme hızı yakalaması anlamına gelir. Tüm gayretimiz ile Türkiye Yüzyılı Vizyonumuz çerçevesinde istihdam ve istihdama dayalı göç problemini çözmüş bir ilçe için çalışmaktayız. Bunun yolunun Havza OSB’ye daha fazla yatırımcı gelmesi olduğu bilinci ile alan genişleme çalışmaları olmak üzere birçok çalışmamızı bir arada yürütmekteyiz.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.