banner388

Çiğdem Karaaslan: AK Parti üreten kadınların yanında olmuştur

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "AK Parti iktidarları daima üreten kadınların yanında olmuştur" dedi.

Çiğdem Karaaslan: AK Parti üreten kadınların yanında olmuştur

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "AK Parti iktidarları daima üreten kadınların yanında olmuştur" dedi.

09 Haziran 2018 Cumartesi 17:56
Çiğdem Karaaslan: AK Parti üreten kadınların yanında olmuştur

Samsun haber - AK Parti Çevre ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Vezirköprü ilçesinde Köprülü Mehmet Paşa Parkı yanında, Toplum Sağlığı Merkezi önünde bulunan Kadın Emeği Pazarı'nın açılışına katıldı.

Karaaslan burada yaptığı açıklamada, "AK Parti iktidarları daima üreten kadınların yanında olmuştur. Bunu bugün burada bir kez daha herkese göstermiş olduk. Belediye Başkanımız İbrahim Sadık Edis'e her yönüyle anlamlı ve faydalı böylesine bir uygulamayı düşünüp hizmete soktuğu için teşekkür ediyorum" dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2018-06-10 10:50:58

AKP Döneminde Üretim muretim yok oldu su an her şeyi İthal eden bir Ülke konumundaydı.
Siz kimi Kandırıyorsunuz Allah aşkına. Çiftçiyi yok ettiniz yok.

Avatar
ÇETİN 2018-06-11 08:39:23

Yorumcu Özcan.. AKPARTİ döneminde üretim patlama yaptı..ihracat 36'dan 160'a çıktı..yüz yılda yapılmayan büyük yatırımları 15 senede yaptı...halk kendine geldi..büyük hizmetler devletten gördü....Avrupa milletleri tedavi için ülkemize gelir oludu...sen Türkiyede yaşamıyorsun galiba...çağ atladık...çağ atladık AKPARTİ ve yüzyılın lideri Recep Tayyip döneminde....bunu cihan biliyor...sen niçin bilmiyorsun Özcan bey....

Misafir Avatar
yalçın kılıç 2018-06-11 13:14:24 @ÇETİN

birazda ithalatdan bahsetsek ? saman ve et ilk aklıma gelenler..Yatırım dediklerini yazar mısın? sakın avm,yol,köprü,hava alanı deme de...

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
onur 2018-06-11 13:10:01 @ÇETİN

akp nin ağzıyla konuşuyorsun hiç araştırmıyorsun sorgulamıyorsun,
hangi gelişmiş çağ atlamış ülkede, otobanda geçiş ücreti var, köprüde geçiş ücreti var,
araç fiyatları normal 3 katı, kdv otv geciren gecirene acdirma azını boş boş konuşuyosun, keşke gelişmeyeydik.

Beğenmedim! (0)
Avatar
ÇETİN 2018-06-11 09:58:22

15 yıl içinde yüzyılın lideri Recep Tayyip döneminde...adriyetikten çin seddine kadar...afrika kıtasında,güney Amerika ülkelerinde...avrupada...türk rüzger rüzgarı esmekte..Recep Tayyip rüzgarı esmekte....oğuzlar ayağa kaltı...oğuzların gözü açıldı...ille de Recep Tayyip rüzgarı diyor....

Avatar
Cemal 2018-06-12 00:01:09

Onun için mi emeklilik yaşını kadınlarda 60a erkeklerde 65e çıkarttınız?