banner388

Çiftlik Caddesi’ndeki sorunlar çözülecek

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Çiftlik Caddesi olarak bilinen İstiklal Caddesi’ndeki sorunların çözüleceğini ifade etti.

Çiftlik Caddesi’ndeki sorunlar çözülecek

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Çiftlik Caddesi olarak bilinen İstiklal Caddesi’ndeki sorunların çözüleceğini ifade etti.

29 Haziran 2018 Cuma 11:10
Çiftlik Caddesi’ndeki sorunlar çözülecek

Samsun haber - Çiftlik Caddesini Koruma ve Güzelleştirme Derneği üyeleriyle bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, esnafların sorunlarını dinledi.


Sorunların çözüleceğini belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Biz göreve geldiğimiz günden bu yana en çok ortak akıl vurgusu yapıyoruz. Ortada bir sorun varsa, bunun çözümü için istişarelerde bulanacağız, ortak bir karara varacağız ve uygulayacağız. Çiftlik Caddesi Samsun’un marka caddelerinden. İstanbul’da İstiklal Caddesi ne ise Samsun’da da Çiftlik Caddesi odur. Hatta adı da aynı ama vatandaşımızın dilinde Çiftlik Caddesi olarak kalmış. Samsun Büyükşehir Belediyemiz buranın trafiğe kapatılması sürecinde ciddi altyapı çalışmaları yaptı. Şimdi göze çarpan bir takım sorunlar var. Özellikle talepte bulunduğunuz güvenlik sorunları için yetkililerle en kısa zamanda görüşerek bu işe çözüm bulmaya çalışacağız” dedi.

Toplantı Sevgi Kafe’de düzenlenirken Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Senel Sekreteri Coşkun Öncel, Genel Sekreter Yardımcısı Fikret Vatansever, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, Çiftlik Caddesini Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Cihat Karahan ve dernek üyeleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rahman 2018-06-29 13:00:16

Çiftlik caddesi eskisi gibi olamaz çünkü eski tadı yok her yerde serseriler köşe başlarında ne olduğu belirsiz insanlar millet belirli saatlerden sonra gezmek istemiyor gezemiyor çünkü rahatsız edici çok şahıs var.

Avatar
Hasan 2018-06-29 15:13:36

Eski adı çiftlik caddesi yeni adı Suriye caddesi... Herkes Suriye caddesi diyince anlıyor....

Avatar
sefer 2018-06-29 18:06:20

araç geçişine açılmadan orası düzelmezzzzzzz.

Avatar
Şükran 2018-06-30 00:03:05

Suriyeli ailelerin toplanma yeri.Onların çocuklarının oyun ve kay kay alanı...İşsiz güçsüz gençlerin nara attıkları ..Sokak köpeklerinin barınma alanı olmuştur.