banner388

CHP Samsun'dan Fuat Köktaş'a sert tepki

CHP samsun İl Başkanı Mehmet Kundak, Millet İttifakı ile ilgili söylediği sözler nedeniyle AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'a cevap verdi.

CHP Samsun'dan Fuat Köktaş'a sert tepki

CHP samsun İl Başkanı Mehmet Kundak, Millet İttifakı ile ilgili söylediği sözler nedeniyle AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'a cevap verdi.

18 Mart 2019 Pazartesi 15:48
CHP Samsun'dan Fuat Köktaş'a sert tepki

CHP samsun İl Başkanı Mehmet Kundak, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ın dün katıldığı bir programda Millet İttifakı ile ilgili sözlerine sert tepki gösterdi.

FUAT KÖKTAŞ'A FOTOĞRAFLI GÖNDERME

Mehmet Kundak, Fuat Köktaş'ın "Fındık Üreticilerinin Sorunlarının Araştırılması Önergesine" red oyu verdiği fotoğrafı paylaşarak cevap verdi. Kundak, Fuat Köktaş ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Samsun AKP Milletvekili Fuat Köktaş dün katıldığı bir seçim programında, demokratik ve yasal olarak yerel seçim yarışmasına katılan Millet İttifakımız hakkında çirkin sözler söyleyerek, 'Türkiye düşmanlığı yapanlarla birlikte hareket etmek' gibi yalan, dolan, iftira söylemlerinde bulunduğu basında yer almıştır.

TBMM’de üç dönemdir görev alan bu vekili kentimizi ve halkımızın çıkarlarını korumak için Meclis Kürsüsünde pek gören, tanıyan olmadı. 

Ancak bu vekili hem Samsun hem de 500 bin Fındık üreticisi ve bu sektörden beslenen 8 milyon insanımız 'Fındık Üreticilerinin Sorunlarının Araştırılması Önergesi' nin oylamasında aşağıdaki fotoğrafta da görüldüğü gibi yüce Meclisinin rahat koltuğuna gömülerek red oyu vermesiyle tanımıştır. Fuat Köktaş ve Cumhur İttifakından arkadaşlarının ret oylarıyla fındık üreticilerinin sorunları yüce Meclisin gündeminden çıkarılmıştır.

Samsun Halkı, iş, aş ve çocuklarının geleceğine derman olacak arayışlar içerisindedir. Martın sonu bahar. 

Saygılarımızla.

Dr. Mehmet Kundak"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TUNAHAN 2019-03-18 15:53:58

HELAL OLSUN GÜZEL BİR CEVAP OLMUŞ

Avatar
adem yavuz 2019-03-18 17:56:03

egitmeden arastirmadan Samsun adina meclise gonderdigin vekil halkina ciftcisine karsi oy kullaniyor elinin arkasina saklanmis ..utandim onun icin diyorum Samsuna Samsunspora sahip cikmayan hic kimseyi meclise tasimayin belediye baskani secmeyin

Avatar
Samsun 2019-03-18 22:09:45

Şimdi sıra samsun halkında bu seçimde hakettikleri cevabı verecektir bunlara.Oy istemeye gelince koşarak gelirler.Halkin sorunlarını çözmeye gelince dirsek çevirirler.nankör bunlar.

Avatar
SAMSUNLU 2019-03-18 19:58:39

17 yılın eseri ,ekonomide 45 il sıramasındayız.

Avatar
Huseyin 2019-03-18 21:52:27

Yalnış anlamış sayın vekilimiz bence fındık çiftçisine destek verilsin diye elini kaldırdı muhtemelen fazla da kaldırmamış elini yarim oy sayilir

Avatar
Kara 2019-03-18 23:57:10

Diger ak parti vekilleri gibi,Samsun milletvekili olarak sadece secim zamanlari ortalikta gorunen gurur abidesi. Daha çok samsun insanının sorunlarıyla ihtiyaçlarıyla değil,inşaat yapılacak yol geçicek değerli yerlerle ilgilenir.araştirin bakın nerde bina yapmış,yeri nasıl satın almış,hepsi meçhul. Değerleri yüksek.

Avatar
Vatan sever 2019-03-18 23:57:37

Nasıl cesaret edip acıklama yapabilen bir cesaretli başkan cıkdı ortaya tebrik ediyom siZi samsun için değil kendi cıkarı için vekil

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-03-18 19:05:47

Soğan kuyruklarını sevenler buyursun oyunu yine bunlara versinler.
Vatandaş geçim derdinde, işsizlik %25 lerde,açlık ve yokluk hat safhada bunlar Milleti birbirine Düşman etmek derdinde.