banner388

CHP Samsun'da bayramlaşma

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanlığı bu yıl bir ilki gerçekleştirerek bayramlaşmayı parti binası dışında yaptı.

CHP Samsun'da bayramlaşma

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanlığı bu yıl bir ilki gerçekleştirerek bayramlaşmayı parti binası dışında yaptı.

27 Haziran 2017 Salı 17:39
CHP Samsun'da bayramlaşma

Samsun HaberAtakum ilçesindeki Palmiye Cafe yanındaki kurdukları adalet standında gerçekleşen bayramlaşma törenine CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek ve Hayati Tekin ile birlikte çok sayıda partili katıldı. 


Gerçekleşen törende konuşan CHP İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu adalet için çıktığı yolda bugün on ikinci gününü yürüyor. Bu anlamlı yürüyüşün amacı, herkes için talebidir. Sadece tek bir kişi için ve bir kişiye adalet talep eden bir yürüyüş değildir. İstanbul Milletvekilimiz Enis Berberoğlu'nun tutuklanması ve devlet sırrını ifşa ettiği gerekçesiyle 25 yıl hapis cezası alması, bardağı taşıran son damladır. Bugün bu yürüyüşten rahatsız olanlar var, biliyoruz. Her türlü provokasyonu yapıyorlar. Her ne yaparlarsa yapsınlar, biz adalet arayışımıza devam edeceğiz. Bu talebimizi, adalet gelene kadar sürdüreceğiz. Bu yürüyüş başından beri anlamlıydı ama Genel Başkanımızın vermiş olduğu, Enis Berberoğlu tutuklanmadan cezaevinin hazırlanmış olduğu yönünde bilgi, adalet için çıkılan yürüyüşün anlamını güçlendirmiştir. Niye yola çıktınız diyenlere cevap niteliğindedir. Herkes için adalet istiyoruz. Adaleti, su gibi, hava gibi yaşamsal değerde görüyoruz" dedi.

“DÜZCE’YE GİDİYORUZ”


Karadeniz örgütleri ile birlikte Kemal Kılıçdaroğlu'nun adalet yürüyüşüne destek için yola çıkacaklarını dile getiren Akcagöz, "28 Haziran Çarşamba akşamı yola çıkıyoruz. CHP'nin Karadeniz örgütleri Çarşamba günü, Samsun'da olacak. Genel Başkanımızın yürüyüşüne yaklaşık olarak Düzce civarında eşlik etmiş olacağız. Sanıyorum akşam saat 7-8 civarında Karadeniz örgütleri burada olacak. Trabzonlu, Rizeli, Artvinli, Ordulu, Giresunlu, Rizeli hemşehrilerimizi Samsun'da görmek bize mutluluk verecektir. Kısa bir basın açıklaması yaptıktan sonra yola çıkacağız. Ertesi gün, gün boyunca adalet için yürüyeceğiz. Türkiye'ye adalet gelene kadar mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Gökhan İçkilli

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunHaberChp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cihan Cihangir 2017-06-28 09:30:18

Tez vakitte Allah ıslah etsin inşAllah sonuçta bunlara hergun bayram