banner388

CHP Samsun'da 800 kişilik iftar çadırı kuruyor

CHP İlkadım İlçe Başkanlığı Ramazan boyunca 800 kişilik iftar çadırı kuracak.

CHP Samsun'da 800 kişilik iftar çadırı kuruyor

CHP İlkadım İlçe Başkanlığı Ramazan boyunca 800 kişilik iftar çadırı kuracak.

26 Mayıs 2017 Cuma 10:21
CHP Samsun'da 800 kişilik iftar çadırı kuruyor

Samsun haber - CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, Samsun'un İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi'nde Ramazan Boyunca iftar çadırı kuracaklarını söyledi. 800 kapasiteli olan çadırda 24 bin kişiye iftar yemek verilmesi hedefleniyor.


CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel yaptığı açıklamada "İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanımız Av. Murat Haznedar, Türkiye'de 6 ilde iftar çadırı kurma kararı alınca biz de Samsun İlkadım İlçe Başkanlığı olarak talepte bulunduk. İlkadım'da İlyasköy'de belirlediğimiz bir arsada altyapı düzenlemelerinin ardından 800 kişilik iftar çadırımızı kurduk. Bu çadırda yine Beşiktaş Belediyesi'nin desteğiyle günde 800 kişiye iftar yemeği vereceğiz. Bunun için İlçe Başkanlığımızda çalışma ve planlamalarımızı yaptık. Arkadaşlarımız arasında da görev bölümü yaparak çadırımızı hazır hale getirdik. İlkadım Fatih, Yenidoğan, İlyasköy, Kışla, Anadolu, Yaşar Doğu Mahalleleri muhtarları ,le de görüşmeler yaparak yatalak, evden çıkamayan yaşlı, ihtiyaç sahiplerini de belirledik. Ramazan boyunca bu vatandaşlarımızın da evlerine iftar yemeği götüreceğiz. İlkadımlşı hemşehrilerimizi iftar çadırımıza birlikte iftar açmaya davet ediyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 26.05.2017 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasardogu 2017-05-27 22:20:49

Yasardogu Mahallesi muhtarı mahallesinde kimler aç biliyormuymus yazıklar olsun