banner388

CHP İl Başkanı: ''Bu oyunu bozmak çok kolay''

CHP İl Başkanı Tufan Akçagöz, referandum çalışmaları kapsamında ilçe turlarına devam ediyor

CHP İl Başkanı: ''Bu oyunu bozmak çok kolay''

CHP İl Başkanı Tufan Akçagöz, referandum çalışmaları kapsamında ilçe turlarına devam ediyor

27 Mart 2017 Pazartesi 10:23
CHP İl Başkanı: ''Bu oyunu bozmak çok kolay''

Referandum çalışmaları kapsamında ilçe turlarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, vatandaşları, esnafları dolaşarak referandum günü hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor.

Referandumun genel ya da yerel seçim olmadığını söyledi

Bu doğrultuda ziyaret ettiği Asarcık ilçesinde karşılaştığı ortamdan memnuniyetini dile getiren Tufan Akçagöz, seçimlerde Ak Parti’yi destekleyenlerin bu referandum da hayır oyunu kullanmalarının önemli bir adım olduğunu söyledi.
Söz konusu oylamada genel seçim ya da yerel seçim yapılamadığını ifade eden Akçagöz, aday yarıştırılmadığını ve parti siyaseti yapılmadığını vurguladı

Anayasa değişikliğinin ilçe sorunlarına çözüm getirmeyeceğini vurguladı

Asarcık ilçesinin sorunlarına da değinen Tufan Akçagöz, referandum oylamasının ilçe sorunlarına çözüm bulmada bir katkısının olmayacağını anlattı. Anayasa değişikliğinin ilçe sorunlarına problem olmayacağını söylerken bu durumu feraset olarak niteledi

Bu oyunu bozmak çok kolay

Yapılması istenen anayasa değişikliğinin milletin derdi olmadığını hızlı bir şekilde vatandaşa bu değişikliğin dayatılmasını doğru bulmadığını söyleyen Tufan Akçagöz, millet olarak buna dur denilmesi gerekliliğini vurguladı. Akçagöz, ‘’ . Bu bir Anayasa. Hepimizin Anayasası. O nedenle, bu oyunu bozmak elimizde. Bu oyunu bozmak çok kolay. 16 Nisan'da sandığa gidip, hayır oyu kullanacağız. Oyunu böyle bozacağız. Demokrasiye ve özgürlüklerimize sahip çıkacağız. Bunu başarmak zorundayız. 16 Nisan'da sandıktan hayır çıkarsa, uzun süredir hasret kaldığımız huzur iklimini yeniden yakalayacağız. Buna her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. " diye konuştu. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.