banner388

CHP düşüşte İYİ Parti çıkışta

Seçimlere 5 gün kala siyaset yarışı iyice kızıştı. Samsun'da milletvekili listelerinden memnun olmayan vatandaşlar da büyük oy kaymaları yaşanıyor.

CHP düşüşte İYİ Parti çıkışta

Seçimlere 5 gün kala siyaset yarışı iyice kızıştı. Samsun'da milletvekili listelerinden memnun olmayan vatandaşlar da büyük oy kaymaları yaşanıyor.

08 Mayıs 2023 Pazartesi 23:39
CHP düşüşte İYİ Parti çıkışta

Seçimlerin Samsun'da 2. partisi CHP'de yaşanan gelişmeler tabanda büyük bir paniğe sebep olurken, CHP'liler 14 mayıs seçimlerinde olası bir başarısızlıktan büyük kaygı duyuyor.

MİLLET İTTİFAKINDA  İYİ PARTİ YÜKSELİŞİ!

Millet ittifakında ise İYİ Parti'nin yükselişi sürüyor. Samsun'da İYİ Parti adaylarının ve listesinin beğenilmesi nedeniyle  partinin Samsun'da ikinci parti konumuna gelmesi bekleniyor.

Milletvekili listelerinde istenilen ve beklenilen adayların listelere girememesi ve CHP İl örgütünün seçimlerde silik bir görüntü çizmesi nedeniyle oyların İYİ Parti tarafına kaymasında en büyük neden olarak gösteriliyor. CHP'de marjinal grupların oylarının ise TİP'e gideceği söyleniyor. Saadet ve Gelecek Partisi adaylarının seçilebilecek yerlerde olması nedeniyle tepki olmasın diye aday tanıtım toplantısını bugün yapabilen CHP'de 14 mayıs seçimlerinde büyük bir hüsran yaşanabileceği tabanda konuşulmaya devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sdada 2023-05-09 01:10:08

:) varmısın iddaya

Avatar
Anthiseptic 2023-05-09 09:50:04

Akla bak ya!... Şimdi gidecek CHP li solcu adam , Samsun Büyükşehirin kaybedilmesine neden olan Erhan Ustalı faşist İP ye destek verecek...

Misafir Avatar
ahmet 2023-05-10 15:05:35 @Anthiseptic

he seni sevindirsin şimdide

Beğenmedim! (0)
Avatar
Dede 2023-05-09 16:15:13

Bu gazetenin iyi partiyi desteklediği görülüyor. Artmiş nartiş yok. Milliyetci lerin gercek partisi mhp daha çok oy alacak yalancı anket iler ortaya çıkacaktır. CHP sıfır oyu olanları 2 ve 3 e alarak intihar etti. İzmirde bile chp den iktidara kayış var.