banner388

Çeşitli fırsatlarıyla Özel Akay Narin Yaşlı Bakım Merkezi

2022 yılında faaliyete giren Özel Akay Narin Yaşlı Bakım Merkezi, sunduğu hizmetler ile ön plana çıkıyor.

Çeşitli fırsatlarıyla Özel Akay Narin Yaşlı Bakım Merkezi

2022 yılında faaliyete giren Özel Akay Narin Yaşlı Bakım Merkezi, sunduğu hizmetler ile ön plana çıkıyor.

30 Kasım 2022 Çarşamba 13:00

Samsun Çakırlar mevkiinde kurulan Özel Akay Narin Yaşlı Bakım Merkezi; üniversite hastanesine 3 km uzaklıkta, çakırlar korusuna 500 m ve sahile 1 km mesafede bulunuyor. 

ÖZEL AKAY NARİN YAŞLI BAKIM MERKEZİ'NİN FIRSATLARI

Sunulan hizmetlere ilişkin Özel Akay Narin Yaşlı Bakım Merkezi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

FİZİK TEDAVİ

Yaşlı Bakım Merkezimizde kalan misafirlerimiz özel bakımları için başka bir merkeze gitmeye gerek kalmadan konaklamalı fizik tedavi salonuna sahiptir. Alanında deneyimli Fizyoterapistlerden oluşan ekibimizle; Yaşlılarımızın fiziksel ihtiyaçlarına cevap verebilecek, diğer sosyal süreçlerle uyumlu ve bu süreçlere entegre olan tedavi programlarına, her türlü gelişmiş teknolojileri kullanarak tedavileri takip edilmektedir.

PSİKOLOG ve SOSYAL HİZMET UZMANI

Merkezimiz bünyesinde bulunan psikoloğumuz ve sosyal hizmet uzmanları eşliğinde ihtiyaca yönelik kişiselleştirilmiş psiko-sosyal destek programları geliştirilerek, misafirlerimizin sağlıklı ruh hali ile yaşam kalitelerinin artması amaçlanmaktadır. Bu sayede sağlıklı ve aktif bir yaşlanma dönemi geçirmelerini sağlamaktadır. Yaşlanma ile meydana gelebilecek nörobilişsel bozukluklarının yaşlının günlük hayatını aksatmaması adına bilişsel becerilerinin düzenli olarak takip edilmesi amaçlanmıştır.

SAĞLIK BİRİMİ 

Yaşlı bakım merkezinde kalan misafirlerimize hemşireler tarafından 7/24 sağlık, ilaç ve bakım hizmetinin sağlanması bu hizmetin içerisinde hemşirelerimizle düzenli sağlık vital bulgu takibi sağlanarak, sıvı alımlarının, hastaya pozisyon verme, şeker ve tansiyon ölçümü, pansuman, enjeksiyon yapımı sağlanmaktadır. Gerekli tüm donanıma sahip olan kurumumuzda yaşlılarımız için iyi bir bakımın yanı sıra; tıbbi tedavi gerektiren durumlar kapsamında da nöroloji, psikiyatri doktorumuz ve kurum doktorumuz ile tecrübeli sağlık personelleri tarafından hizmet veren geniş kapsamlı bir bakım merkezidir. 

MUTFAK

Merkezimizde yemeklerimiz kendi mutfağımızda hazırlanmakta olup; yeterli ve dengeli beslenme göz önünde bulundurularak; Diyetisyen kontrolündeki menülerimizle desteklenmektedir.

ÇOK AMAÇLI SALON

Özel Akay Narin Yaşlı Bakım Merkezi, misafirlerimizin sağlıklı ve mutlu bir yaşlılık süreci geçirmesi için bütüncül bir bakım anlayışı ile sosyal yaşama önem vermektedir. Her katta bulunan seyir odalarımızda; misafirlerimizin birbirleriyle hem sohbet edebileceği  hem de isterlerse yemeklerini de orada yiyebileceği çok amaçlı salonlarımız  mevcuttur.

HALK EĞİTİM

Misafirlerimizin hobilerine göre halk eğitim destekli öğretmen eşliğinde ; el sanatları, müzik ve kültür-fizik hareketlerini yaptıracak öğretmenlerin olup becerilerine göre yaşlılarımıza hizmet vermekteyiz.

GEZME ALANLARI

Kurumumuz Çakırlar korusuna ve sahile yakın olması sebebiyle uzman bakım elemanları gözetiminde yürüyüş ve temiz hava alabilecekleri mevcut alanlara sahiptir.

TEK KİŞİLİK ODA

Özel Bakım bölümünde 8 tane tek kişilik odaları yaşlı bakım merkezine ait öz bakımını yerine getirmekte güçlük çeken yaşlı bireylere 7\24 sağlık ve bakım hizmeti sunulmaktadır. Oksijen ve asprasyon sistemli özel yatak başı üniteleri mevcuttur. Odalarımız da kendilerine ait Wc, Banyo, Dolap, Etajer, Masa, Sandalye Mini bar ve TV bulunmaktadır.

İKİ KİŞİLİK ODA

Kurumumuzun özel yaşlı bakım bölümüne ait 6 tane iki kişilik odaları dağ ve deniz manzarası sunmaktadır. Özel bakım bölümümüzde temel ihtiyaçları en iyi şekilde karşılamak üzere yüksek kalitede ve erişebilirlik standartlarına göre dizayn edilmiştir.  Tüm odalarımızda Wc, Banyo, Dolap, Etajer, Masa, Sandalye Mini bar ve TV bulunmaktadır.  

ÜÇ KİŞİLİK ODA

Kurumumuzun özel yaşlı bakım bölümüne ait 30 tane üç kişilik odalarımız mevcuttur. Tüm odalarımız bakım bölümümüzde temel ihtiyaçları en iyi şekilde karşılamak üzere yüksek kalitede ve erişebilirlik standartlarına göre dizayn edilmiştir.  Tüm odalarımızda Wc, Banyo, Dolap, Etajer, Masa, Sandalye Mini bar ve TV bulunmaktadır.  Odalarımızın hepsi dağ ve deniz manzarasını  değerli misafirlerimize sunulmaktadır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2022-11-30 15:27:20

ÜÇRET OLARAK NE ALINMAKTADIR.