banner388

Cenk İşler Sakaryaspor'u takipte

Yılport Samsunspor antrenörü Cenk İşler, ligin 14’ncü haftasında oynanacak Bodrumspor – Sakaryaspor karşılaşmasını izleyecek. 

Cenk İşler Sakaryaspor'u takipte

Yılport Samsunspor antrenörü Cenk İşler, ligin 14’ncü haftasında oynanacak Bodrumspor – Sakaryaspor karşılaşmasını izleyecek. 

21 Kasım 2018 Çarşamba 11:33
Cenk İşler Sakaryaspor'u takipte

Yılport Samsunspor antrenörü Cenk İşler, hafta sonu Bodrumspor – Sakaryaspor maçını izlemek üzere Bodrum’da olacak. İlk devrenin son maçında karşılaşacakları güçlü rakibini daha şimdiden büyüteç altına alan kırmızı beyazlı ekipte antrenör Cenk İşler, yeşil siyahlı ekibinin zaaflarıyla beraber iyi yönlerini not alacak. 

BOL BOL NOT TUTACAK 

Kırmızı beyazlı ekibin antrenörü Cenk İşler, hafta sonu oynanacak ve baştan sona kadar büyük bir dikkatle izleyeceği maçın ardından teknik direktör Taner Taşkın ile bir araya gelecek ve Sakaryaspor’u tüm yönleriyle anlatacak. 25 Kasım Pazar günü saat 13.30 da başlayacak Bodrumspor – Sakaryaspor karşılaşması Bodrum İlçe Stadı’ndra oynanacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 21.11.2018 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
müco 2018-11-22 10:55:42

sakaryayı iyi takip etmek lazım çok tehlikeli bir takım, tam bir turnuva takımı. golü atıp maçı kazanmayı iyi biliyorlar. sarıyerden ziyade bizi en zorlayacak takım. yenmek için çözmek şart. adapazarında ki maçta baskın gol bulup işi koparmalıyız. ama geri yaslanmadan maça hakim olmak lazım. kısacası iyi hazırlanmalıyız. zor rakip.

Avatar
30 bin!! 2018-11-25 23:34:18

mekeceli sakarya 30 bin seyirciye süperlig de bile oynamadı 2.lig de mi toplayacak

Avatar
Tatangamekece 2018-11-23 00:07:20

Muco güzel tespitler yapmışsın fakat Sakarya daki maçta baskın oynayamazsiniz ...! O maça 30 bin seyirci gelir ve maçı tribünler alir