banner388
banner390
banner410
banner408

Cemal Olgun: Osman Genç şehitler için düzenlenen geceyi reddetti

2019 seçimleri öncesinde ittifak yapacaklarını açıklayan Anavatan Partisi, Doğru Yol Partisi, Hak ve Adalet Partisi ve Adalet Partisi’nin Samsun sözcüsü Cemal Olgun, Samsun siyasetinden 2019 seçimlerine kadar birçok konuda Samsunhaber.com’a açıklamalarda bulundu.

banner269

Cemal Olgun: Osman Genç şehitler için düzenlenen geceyi reddetti

2019 seçimleri öncesinde ittifak yapacaklarını açıklayan Anavatan Partisi, Doğru Yol Partisi, Hak ve Adalet Partisi ve Adalet Partisi’nin Samsun sözcüsü Cemal Olgun, Samsun siyasetinden 2019 seçimlerine kadar birçok konuda Samsunhaber.com’a açıklamalarda bulundu.

16 Mart 2018 Cuma 18:55
Cemal Olgun: Osman Genç şehitler için düzenlenen geceyi reddetti

Samsun Haber ANAP İl Başkanı Cemal Olgun, Samsun yerel siyasetinden 2019 seçimlerine kadar birçok konularda açıklamalarda bulundu. Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in şehitler anısına düzenlenen bir organizasyonun afişini elinin tersiyle iterek ‘’Ben o geceye gelmem ne işim var benim orada’’ dediğini söyleyen Olgun, böylesi bir tavra anlam veremediğini belirtti.

ANAP Samsun İl Başkanı Cemal Olgun, 2019 seçimleri ışığında ANAP’ın da yer aldığı seçim ittifakı hakkında açıklamalarda bulunurken, AK Partili Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile aralarında geçen bir tartışmayı da anlattı.

1972 Samsun doğumlu olduğunu ve Samsun’da serbest ticaretle uğraştığını söyleyen Cemal Olgun, “ Samsun’da uzun yıllardır sivil toplumcu camia içerisinde yer alıyorum. Şu an halihazırda da Doğru Yol Partisi, Anavatan Partisi, Adalet Partisi ve Hak ve Adalet Partisi ittifakının Samsun temsilciliğini yürütüyorum. Aynı zamanda Anavatan Partisi Samsun İl Başkanıyım. Bu meşakkatli ve gurur verici görevleri yürütüyorum.’’ dedi.


‘’GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ’’


Anavatan Partisi’nin Türkiye’de ve Samsun’da iktidar hedefi olduğunu söyleyen Olgun,  ‘’2019’da yapılacak seçimlere çok güçlü gireceğiz, partimizi geçmiş dönemde nadasa bırakmıştık diyebiliriz. Şu an aradığımız lideri bulduk, genç kadrolarımızla yeni tüzüğümüzle ve yeni logomuzla gümbür gümbür geliyoruz. Bizim hedefimiz temiz siyaset yapmak, sonucunda da Samsun ve Türkiye’de iktidarı alabilmek. Bizim ortak paydamız, derdimiz ve tek düşüncemiz Samsun. Samsun kazanırsa Türkiye de kazanır.’’ dedi.

"SAMSUN’DA EN TEMEL SORUN İŞSİZLİK"

Samsun’un en büyük sorunlarının başında işsizliğin geldiğini söyleyen Olgun, ‘’Samsun’da mülki ve idari amirlere ulaşamayanlar bize geliyorlar. Bizden onların seslerini duyurmamızı istiyorlar. Biz de halkın sorunlarını dile getiriyoruz. Biz bu sorunları not alıyoruz. Başta Samsun’da en önemli sorun işsizlik, insanımız kendi mesleğini yapamıyor. Üniversite mezunu gençlerimiz, mesela bir öğretmenlik mezunu gencimiz orada burada çalışmak zorunda kalıyor. Bunun dışında mültecilerle alakalı sorunlar var. Onlar bizim misafir kardeşlerimiz ama ortada bir sorun olduğu da gayet açık. Otomobil fabrikası mesela Samsun’a gelirse biz de destek olmak isteriz. Bu istihdamın Samsun’a gelmesini isteriz. ’’dedi.

"CANİK BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GENÇ, ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMINI KÜÇÜMSEDİ"

Kendi düzenledikleri şehitler gecesine Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in rahatsız edici bir tavırla katılmayı reddettiğini söyleyen Olgun, ‘’Benim en üzüldüğüm nokta, 2016 yılında bir alışveriş merkezinin düğün salonunda gerçekleştirdiğimiz etkinliğe hiçbir belediye başkanı katılmadı. Biz bizzat kendilerine ulaştığımız halde, bizlerin düzenlediği geceye katılmadılar. Hatta Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ona uzattığım afişi elinin tersiyle iterek ‘Ben o programa katılmam’ dedi. Burada siyasi bir konu yoktu. Şehitlerimiz için gerçekleştirdiğimiz bir programa böyle bir tavır gösterilmesini anlayamadık. Biz ondan destek istemedik, siyaseti bir kenara bırakıp tek yürek olmamız gereken bir konuda Sayın Osman Genç’in bu tavrı bizleri şaşkınlığa uğratmıştı. Şimdi Site Camii’nde şehitlerimiz için Kuran tilaveti programımız olacak. Osman Genç’i buraya çağırmayı düşünmüyoruz. Bunu da halkımızın bilmesini isterim.’’ dedi.

"UYUYAN TABANIMIZI UYANDIRACAĞIZ, İKTİDAR EMANETİNİ GERİ ALACAĞIZ"

Anavatan Partisi’nin çok geniş bir tabana sahip olduğundan bahseden Olgun, ‘’Teşkilat kurmak, bunları ayakta tutmak çok zor işler. Biz bunları tek bir amaç için yapıyoruz. Tüm amacımız ve hedefimiz iktidar olmak. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Biz geçmişte on yıllarca halkımızı müreffeh bir şekilde yaşattık. İnsanlar bizleri gördüğü zaman ağlayarak duygulanarak karşılıyorlar. Bizim uyuyan bir tabanımız var, seçim sürecinde hepsinin gönlünü alacağız ve bizim nasıl bir potansiyel taşıdığımızı herkes anlayacak. Rahmetli Kurucu Genel Başkanımız Turgut Özal’ın partisini tekrar hak ettiği yere getireceğiz. Uzun yıllardır emanet verdiğimiz iktidarı geri alacağız.’’ dedi.

Oğuzhan İNCE

Son Güncelleme: 18.03.2018 08:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seyfi çırak 2018-03-17 07:56:16

Meyva veren ağaç taşlamışmış,sayın Osman genç hepinizden fazla değer veriyor şehitlerimize ve hakkın rahmetine ulaşan hee mümine.

Misafir Avatar
canikli 2018-03-17 14:23:52 @Seyfi çırak

meyve veren agac kımmiş osman mı osman kendıne gelmesi gerekır önce

Beğenmedim! (0)
Avatar
samsunlu 2018-03-17 11:33:07

gerçeklik payı ne kadar her önüne gelen bişey söylüyor ben inanmıyorum...

Avatar
face 2018-03-18 19:47:22

Osman gençse konu dogrudur

Avatar
..... 2018-03-22 18:35:38

cemal olgunu herkes çok iyi tanir hayati yalan dolan pavyonlarda muzisyenlik yapar bide devletin işine karışır... birak su evrak belge ruhsat işlerini ....