banner388

Çarşamba'nın çirkinlik abideleri kaldırılıyor

Samsun Çarşamba'nın geniş nüfuslu mahallelerinden biri olan Sungurlu Mahallesi'nde yol ortasında bulunan elektrik direkleri Çarşamba Belediyesinin çalışmalarıyla yol kenarına alınıyor. 

Çarşamba'nın çirkinlik abideleri kaldırılıyor

Samsun Çarşamba'nın geniş nüfuslu mahallelerinden biri olan Sungurlu Mahallesi'nde yol ortasında bulunan elektrik direkleri Çarşamba Belediyesinin çalışmalarıyla yol kenarına alınıyor. 

28 Mayıs 2019 Salı 19:05
Çarşamba'nın çirkinlik abideleri kaldırılıyor

Çarşamba ilçesi Sungurlu Mahallesi’nde ve Yeşilırmak Mahallesi’nde geçen yıllarda belediye tarafından gerçekleştirilen yol açma ve genişletme çalışmaları sonucunda yol ortasında kalan, yaya ve sürücü güvenliğini tehlikeye atan elektrik direkleri yol kenarına alınıyor. 

Sungurlu Mahallesi’nin Kirazbucağı Sokak ve Yeşilırmak Mahallesi’nin bazı ara sokakları üzerinde yol ortasında kalan ve birçok kazaya sebebiyet veren elektrik direkleri, vatandaşların da yoğun tepkisine neden oluyordu. Vatandaşlar tarafından bu konuyla ilgili olarak yetkililere daha önceden de taleplerde bulunulmuş ancak bir türlü sonuç alınamamıştı. 31 Mart seçimlerinde Çarşamba Belediye Başkanlığı görevine seçilen Av. Halit Doğan’ın gelen talepler üzerine gerekli kurumlarla yaptığı görüşmeler sonrasında bu direkleri yol kenarına almaya karak verdi. Çarşamba Belediyesi ve elektrik kurumu ekipleri tarafından yol ortasında ciddi bir tehlike teşkil eden elektrik direkleri nihayet yol kenarlarına alınıyor. 

Çevre sakinlerinin kendi imkânlarınca önlem almaya çalıştığı yol ortasında bulunan direklerin Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ın çalışma ve görüşmeleri sonucu yol kenarına alınıyor olması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. 

Anahtar Kelimeler:
Samsunçarşamba
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Gazan 2019-05-30 22:46:40

Emirgan kafede belediyenin bünyesinde ki bir yerde çay neden 2 TL soylermisiniz hizmet anlayışınız bumu insan iki üç arkadaşına çay söyleyemez orada her bütçeye hitap etmesi gereken bir yer olmalıdır belediye kafeleri

Avatar
Haşim şenyer 2019-05-29 10:05:14

Direkleri kenara değil artık yer altına alma zamanı deyilmi?...

Avatar
KENAN. 2019-05-29 11:13:20

BATI YAKADA TAM ÇIKIŞINDA ÇOK KATLI BİR BİNAYA NE AKLA NASIL BİR ŞEKİLDE İZİN ÇIKTI O BİNAYA İZİN PTT VE KIZ MESLEK BİNALARINA YIKIM..SAYIN DÜNDAR BU NASIL HİZMET ANLAYIŞI.AYNI ŞEKİLDE OTOGARIN KALDIRILMASI VE YENİ OTAGARIN YAPILMASI VE HER İKİ YERİNDE ISSIZ BİR GÒRÜNTÜ VERMESİNE SEBEP OLDU .ÇARŞAMBANIN EMİRGAN PARKINN .67.TANE ÇAM AĞAÇLARINI YOK EDEREK BETON BİR ALANA DÖNÜŞTÜRMESİ HANGİ AKLA HİZMET YAPILDI SON OLARAK ÇARŞAMBANIN İÇİNDEKİ ÇOK AMAÇLI LİSELERİ .7.KÎLOMETRE İLERİYE TAŞIMAK TÜRKİYEDE BU İLK OLSA GEREK HANGİ AKLA YAPILDI.İŞİN ÖZETİ ÇARŞAMBANIN İÇİ BOŞALTILARAK ÇARŞAMBA ESNAFINI TİCARETİ HAYATINI YOK ETMEK HANGİ MANTIĞA SIĞAR.ŞU ANKİ MEVCUT BELEDİYE BAŞKANIMIZ İNSANA DEĞER VEREN VE İNSANLARIN DİNLEMESİNİ BİLEN BİR YENİ BAŞKANIMIZ HALİT DOĞAN BEYE BAŞARILAR DİLERİZ.

Avatar
Asım 2019-05-30 03:58:56

Salıpazarı Çarşamba girişindeki yollar çok dar araba ile dönme manevraları pek zor hele hele otobüs ile
Çözüm bulunması lazım

Avatar
Yasemin 2019-05-29 00:18:57

Başkanım yeşilırmak mah. Irmak kenari sahil yolumuz yarim kaldı ilgilenirseniz seviniriz.

Avatar
Carsambali 2019-05-29 07:19:49

İlkeli modernlesmekmi lazım yanlışları düzeltmek için kardeşim hangi çağda yaşıyoruz bazı gerçekleri görelim artık

Avatar
Ümit 2019-05-29 08:34:21

Çarsambanin merkez mahallelerinde ne yollari yol nede binalar duzenli.komple hersey yikilip bastan yapilmasi gerekiyor

Avatar
Mustafa akarslan 2019-05-29 11:58:44

Ne yol kenarına alıyorlar kanal açıp yer altına alsalarya reise %65%70 oy alıyor