banner388

Çarşamba MYO'dan 350 mezun

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu (MYO) 2018-2019 dönemindeki mezun sayısı 350 kişi oldu.

Çarşamba MYO'dan 350 mezun

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu (MYO) 2018-2019 dönemindeki mezun sayısı 350 kişi oldu.

31 Mayıs 2019 Cuma 19:38
Çarşamba MYO'dan 350 mezun

Çarşamba Göl Restoran bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine veliler de öğrencilerle birlikte katıldı. Mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı, daha sonra ise konuşmalara geçildi. 

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Aydemir, öğrencilere hitaben, “Ülkemizin kalkınabilmesi için yetişmiş ara insan gücüne ihtiyaç duyulması amacıyla yola çıkılarak kurulmuş olan yüksekokulumuzda tüm derslerinizi başarılıyla tamamlayarak diploma almaya hak kazandınız. İlerideki başarılarınızın bizlerin gurur kaynağı olacağını belirtir, sizleri ve velilerinizi kutlarım” dedi. 

Aydemir’in ardından konuşmasını yapan Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, “Çarşambamız için, öğrencilerimiz için çok güzel bir gün. Öğrencilerimize söylemek istediğim birkaç husus var. Gerçekten bakıldığında çok isabetli bir tercih yapmışsınız. İstihdam imkanı olan, hemen iş bulabilme imkanı olan alanlardan mezun oldunuz. İstihdam alanında önünüz açık. Tabiî ki hayat okulda öğrenilenlerden ibaret değil. Sürekli bilgilerimizi yenilememiz gerekir. Bu bilgilerimizin üzerine koymamız ve hayattan umutlu olmamız gerekmektedir” diye açıklama yaptı. 

OMÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bekir Batı da konuşmasında öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak tavsiyelerde bulundu. Prof. Dr. Batı, mezun olan öğrencileri mezunlar koordinatörlüğü ile ilerleyen süreçte irtibat halinde olmaları gerekliliğinin altını çizdi. 

Konuşmaların sonrasında ödül töreni ve diploma törenine geçildi. Diploma ve ödüllerin takdiminin ardından mezun olan 350 öğrenci hep birlikte keplerini havaya attı. 

Mezuniyet törenine ayrıca Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, İlçe Müftüsü Osman Karagöz, akademisyenler, öğretim görevlileri, veliler ve öğrenciler katılım sağladı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.