banner388

Çarşamba'da Jandarma Karakolu açıldı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde Ağcagüney Jandarma Karakol Komutanlığı'nın açılışı yapıldı.

Çarşamba'da Jandarma Karakolu açıldı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde Ağcagüney Jandarma Karakol Komutanlığı'nın açılışı yapıldı.

25 Ekim 2019 Cuma 21:08
Çarşamba'da Jandarma Karakolu açıldı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış, kürsü konuşmalarıyla devam etti.

İlk olarak konuşmasını gerçekleştiren İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İbrahim Güven; "Başarılarla dolu 180 yıllık köklü bir tarihe sahip olan Jandarma Genel Komutanlığı kuruluşundan bu güne yüce milletimizin sevgi ve güvenine mahzar olmuş, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleri, ulusumuzun takdirini kazanmıştır. Jandarma Genel Komutanlığı personeli olarak bizler ulusumuzun bize olan bu teveccühünün bilincinde hareket ederek var olan bu güven ve sevgi bağını korumak, perçinlemek ve daha da güçlendirmek azmindeyiz." diye konuştu.

Konuşmasını sürdüren Güven; "Çarşamba Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk alanından 19 mahalle ve Dikbıyık Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk alanından 2 mahalle olmak üzere toplam 21 mahalle Ağcagüney Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk alanına dahil edilmiştir. Bu mahallelerin toplam nüfusu 11 bin 625'tir" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.