banner388

Canik'te o mahallelerde AK Parti'ye rekor oy

Samsun'un Canik ilçesinde bulunan 200 Evler ve Yavuzselim'de, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sandıktan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a rekor oy çıktı.

Canik'te o mahallelerde AK Parti'ye rekor oy

Samsun'un Canik ilçesinde bulunan 200 Evler ve Yavuzselim'de, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sandıktan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a rekor oy çıktı.

29 Haziran 2018 Cuma 16:11
Canik'te o mahallelerde AK Parti'ye rekor oy

Samsun'un Canik ilçesinde bulunan 200 Evler ve Yavuzselim'de AK Parti'ye rekor oy çıktı. 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 200 Evler'de yüzde 92.75, Yavuzselim'de ise yüzde 81.55'lik destek çıktı.

Her iki mahallede uygulanan eğitim, kültür, spor, kentsel dönüşüm projeleri nedeniyle Avrupa Parlamentosu, Batı Balkanlar ve Türkiye'de Roman Sivil Toplumu Geliştirme Ortak Girişimi ile Sıfır Ayrımcılık Derneği tarafından düzenlenen yarışmada En Roman Dostu Belediye Başkanı seçilen Başkan Genç'in hizmetlerini karşılıksız bırakmayan 200 Evler Mahallesi'nde sandıktan yüzde 92.75, Yavuzselim Mahallesi'nde ise yüzde 81.55 oy oranı çıktı. 

Bu oranla 200 Evler, Karadeniz’de merkez ilçelerdeki tüm mahalleler arasında birinci oldu.

SAMSUN ORTALAMASININ ÇOK ÜZERİNDE

Başkan Genç, Canik genelinde yüzde 76 oy oranı ile Samsun ve Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir başarı yakaladıklarına dikkat çekerek, "Nasıl ki sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti hükümetleri 16 yıldır ülke genelinde her kesime yönelik hayata geçirdiği projelerle karşılığını aziz milletimizden alıyorsa, Canik halkımız da her seçimde, şehrimize ve kendilerine yönelik yaptığımız hizmetlere vefa örneği göstererek bizleri hiç bir zaman yanıltmadı. Yaptığımız hizmetlerin sonucu olarak Canik halkı her zaman sayın Cumhurbaşkanımıza Türkiye ortalamasının çok çok üzerinde destek vermektedir. Bunun en güzel örneğini de yaptığımız hizmetler nedeniyle En Roman Dostu Belediye Başkanı seçildiğimiz 200 Evler ve Yavuzselim Mahallelerimizde gördük" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2018-06-29 17:20:11

Canik doğup büyüdüğüm ilçe ve eğitim seviyesi çok aşağıda bi ilçe. Okuyup araştıran kesimden beklenilecek oran değil.

Avatar
coşkun bey 2018-06-29 21:43:33

hurdacı baryam da orda

Avatar
vatanadaş 2018-07-04 13:19:40

canik karadeniz başta olmak üzere Türkiye'nin göz bebeği nettir .