banner388

Canik İlçesine 3’üncü Hanım Konağı

Canik Belediyesi ilçeye bir hanım konağı daha kazandırıyor

Canik İlçesine 3’üncü Hanım Konağı

Canik Belediyesi ilçeye bir hanım konağı daha kazandırıyor

11 Nisan 2017 Salı 16:37
Canik İlçesine 3’üncü Hanım Konağı

Samsun Haber - 3’cüsü yapılacak olan Hanım Konağı’nın ismi de Kıbrıs Barış Harekatında şehit düşen Mesut Birinci’nin annesi Rahime Birinci adına oluşturuluyor

Kuzey Yıldızı Mahallesi’nde kadınlar için oluşturulacak olan 3. Hanım Konağı projesinin temeli atıldı.

4 kattan oluşacak olan tesis toplamda 1 milyon 250 bin liraya mal olacağı ifade edildi

Temel atma töreninde konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, gerçekleştirilen projelerle kadınların ve ilçenin gelişiminde önemli katkılar sağlayacağını belirterek "Kadınlarımız için Şehit Sevgi Yeşilyurt 8 Mart Aile Okulu ve Eğitim Merkezi, kurs merkezleri, kültür merkezleri, spor tesisleri yaptık. Yine bir çok eğitim, kültürel ve sosyal projelerle hanım kardeşlerimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. 

Kadınlarımız, toplumu şekillendiren en önemli bireylerdir. Çocuklarımızı eğiten, geleceğimizi şekillendiren kadınlarımıza en fazla yatırım yapan belediye olmaktan onur duyuyoruz. Attığımız her yeni temelle aslında geleceğe temel atıyoruz" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.