banner388

Burası Venedik değil maalesef Samsun!

Metrekareye 53 kilo yağışın düştüğü Samsun’da sular altında kalan sanayi siteleri havadan görüntülendi.

Burası Venedik değil maalesef Samsun!

Metrekareye 53 kilo yağışın düştüğü Samsun’da sular altında kalan sanayi siteleri havadan görüntülendi.

13 Haziran 2023 Salı 12:17

Samsun 1 hafta aranın ardından yine sele teslim oldu. Selin vurduğu Samsun’da durumun vahameti havadan çekilen dron görüntüleriyle daha da gözler önüne serildi. Canik’te bulunan Gülsan ve Eski Sanayi Sitelerindeki dükkanların tamamına yakını sel sularıyla kaplandı. Belediye ekipleri ve esnaflar dükkanlara dolan suları boşaltmaya çalışıyor. Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, selin vurduğu Eski ve Gülsan Sanayi Sitelerinde incelemelerde bulundu.

"TÜM EKİPLERİMİZ CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR"

Vali Dağlı burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Yağışlar gece boyunca devam etti. Metrekareye 53 kilo yağış düştü. Bu büyük bir yağış miktarı. Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün uyarılarını kamuoyuna paylaşmıştık. Atakum, İlkadım, Canik ve Tekkeköy olmak üzeri bu yağıştan merkez ilçelerimiz etkilendi. Merkez ilçelerimizde okullarımızı tatil ettik. Yer yer su baskınları meydana geldi. Büyükşehir Belediyemizin, ilçe belediyelerimizin ekipleri, AFAD'ımızın ekipleri çalışmalarına devam ediyorlar. AFAD olarak 21 ihbar aldık. Bunlara müdahale ediliyor. Can kaybımızın olmaması bizim için çok büyük bir şans. Samsunumuza geçmiş olsun. Vatandaşlarımızdan özellikle şuna dikkat etmelerini istiyoruz: Yağışlar yer yer hala devam ediyor. Bafra, Alaçam, Yakakent, Vezirköprü ilçelerinde devam etmekte. Buralarda da vatandaşlarımız dikkatli olmalı. Gelişmeleri takip ediyoruz. Tüm ekiplerimiz canla başla çalışmalara devam ediyorlar” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tornaci Ahmet 2023-06-13 14:25:00

Buraya yazıyorum Samsun da belediyede ak parti dönemi bitti muhalefete hayirli olsun olsun da muhalefette adam olsun ve derhal kayyum bekliyoruz ddk ile birlikte

Avatar
Vatan Daş 2023-06-13 13:20:41

Gülsan sanayi sitesi selden sudan muzdarip olup bir an önce orayı boşaltsın diye oranın altyapısıyla bilerek ilgilenmiyorlar.Bunu anlamayacak ne var.Orası boşalınca gerekli altyapı yapılacak, viyadüğün altı da tıkanmayacak artık.Her yağmurda balık tutma kayıkla gezme sörf yapma haberlerinden bıktık artık...

Avatar
hasan var 2023-06-13 15:43:16

hiç bir şey yapamazlar. 20 yıldır yapamadılar. oradaki suyu 1 km ötede denize götüremediler. hepsi liyakatsız kişiler. eş dost parti ilişkisi ile işe aldıkları kifayetsiz kişiler bunu yapamazlar. bir dahaki yağmurda aynı resim.

Avatar
ali kol 2023-06-13 21:44:28

topraklar sulandı. tarım bayağı iyi olacak kuraklık olmayacak. yeraltı suları iyice doydu. susuzluk olmayacak. HER ŞER'DE BİR HAYIR VARDIR. bir de olaya böyle bakın derim.

Avatar
Atakum lu 2023-06-15 23:25:25

Dede rumuzlu arkadaş... Sen seli ve sele karşı bir nane çözüm üretemeyen, liyakatsiz kadroları savunuyorsun. Ayrıca konuyla hiç alakası olmayan bir başka vilayeti kıyaslıyorsun. İlginç bir kafa... ilginç.

Avatar
Yozgatlı 2023-06-13 21:00:19

Asla ilgilenen olmadı

Avatar
şuayıp 2023-06-13 13:15:18

Allah yardıncınız olsun

Avatar
Dede 2023-06-13 18:01:28

Hemen provakasyon lara başlayın sakın kaçırmayın samsunda düz lükte olan yerleri çekin yerleri çekin iz mir her gün öyle gülsan sanayi de ve Atatürk bulvarında öyle olması normal tüm suların toplandığıdüz alan nerede ise denizhizası. Sanki sizn savunduğunuz cenah gelip hemen cennete cevirecek biz izmirde daha şimdiden piskokudan duramıyoruz içilmeyen suyun tonuna 23 TL den ödüyoruz desteksiz atanlara duyurulur. Karşıyaka ve bostanlı civarına gelin degörün.