banner388

Bu olay sadece 1 günlük değil.. ÇAPA'DAN  HASAN KILIÇ  YORUMU...

Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, taraftarların bazı futbolculara tepki göstermesiyle ilgili konuştu.

Bu olay sadece 1 günlük değil.. ÇAPA'DAN  HASAN KILIÇ  YORUMU...

Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, taraftarların bazı futbolculara tepki göstermesiyle ilgili konuştu.

19 Aralık 2021 Pazar 11:10
Bu olay sadece 1 günlük değil.. ÇAPA'DAN  HASAN KILIÇ  YORUMU...

Samsunspor Haber - Taraftarların bazı futbolculara tepki göstermesine de değinen Fuat Çapa, "Hasan Kılıç ve taraftarlar arasında yaşanan olaya biz olay yaşandıktan sonra şahit olduk. Bu olay sadece 1 günlük değil, sezon başından gelen bazı sıkıntılar var. Biz mevcut oyuncularımıza sahip çıkarsak başarıyı yakalarız. Taraftarımızın ne kadar etkili olduğunu 3 karşılaşmada çok iyi bir şekilde hissettik. Önemli olan bu hissiyatı devam ettirmek" dedi.

BAZI İSİMLERİN FEDAKARLIK YAPMASINI İSTİYORUZ

Bazı taraftarların oyunun sadece bireyine baktıklarını dile getiren Çapa şunları söyledi; "Biz ise toplamına bakıyoruz. Gerçekçi olmamız lazım. Ön bölgede oynayan 4 futbolcudan Fofana, Savicevic ve Tomane hazırlık dönemi geçirmediler. Bu oyunculardan yüzde 100 verim alabilmek için top rakipteyken fedakarlık yapmak zorundasın. Bu fedakarlığı da orta sahadaki oyuncular ile dengelemen lazım. 

BEKLENTİNİN ALTINDA KALINCA TEPKİLER OLUYOR 

Böyle olduğu zaman da bazı oyuncular alışık verimin biraz altında kalıyorlar. Beklentinin altında kaldıklarından bu da eleştiriye neden oluyor. Biz takımı dengeli kurabilmek için oyuncularda bazı oyun şekli istiyoruz. Yoksa en ideali olanını biz de herkes de ister. Elimizdeki olan oyuncu grubunu fiziksel, mental olarak ne kadar neyi kaldırabilir ve toplamın içerisindeki yükü ne kadar paylaşabilir konusu çok önemli. Taraftarın bakış açısı ile oyuncularımıza vermiş olduğumuz görevde çelişki oluyor. 

HASAN İLE İLGİLİ DEĞİL 

Bu da bazı oyunculara tepkiye neden oluyor. Sadece Hasan Kılıç’a değil, Yasin Öztekin’e de Soner Gönül’e de Ali Ülgen’e de ve Alaaddin Okumuş’a da böyle tepkiler oluyordu. Geçmişi tamamen unutup, bu 3 haftanın üzerine odaklanıp birlikte neler yapabileceğimizi çok net bir şekilde gösterdik. 2. devre ve Tuzlaspor maçında bunu tamamen yansıtmamız lazım. Yılı iyi bitirip, gelecek devreden itibaren bunu hem oyuncularımıza hem de rakiplere hissettirmemiz lazım".

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal T. 2021-12-19 19:42:36

Kimse kusura bakmasın ama bizim taraftarımız çok terbiyesiz ve saygısız bu kadar küfür ve hakaret kendilerine edilse ortalığı yıkarlar. Böyle taraftarlık olmaz taraftar önce kötü oynayan oyuncuya sahip çıkmalıdır zaten formsuz ise o oyuncular bir daha kazanılmamak üzere kaybediliyor bunu aralıksız 15 yıldır görüyorum stadta. İnsanları insan yapan şey terbiyesidir. Bu sözü hiçbir zaman unutmayın.

Avatar
HATKO 2021-12-19 12:44:38

Samsunsporun başarısını istemeyenler var, fitne fesatlık yapıyorlar oyuna gelmeyelim. sezon sonu şampiyonuz.

Avatar
Mehmet Öztürk 2021-12-19 21:07:05

Ya arkadaşlar iki maçımız kaldı onu bunu eleştirmeyin

Avatar
Osman 2021-12-19 22:38:46

Kusura bakmayın hasan,Yasin,boli butakima hiç yakismiyorlar.yasin bir kaç golu var eyvAllah.ceza sahasına olumlu bir ortasını göremedik.inadina da,ona kullandiriyorlar.ceza sahasına diğer takımlardan bakıyorum bakarak atıyorlar.samsunda bu sıfır.

Avatar
Uğur 2021-12-19 23:37:32

Hasan yetersiz gereksiz samsun spora külfettri vasıfsız bir topcudur kendisi çözün ipini gitsin başkan böyle karaktersizleri barındırmayın

Avatar
Orhan Yıldız 2021-12-20 09:26:07

Samsunspor'a düşman lazım değil bu taraftar müsvetteleri yetiyor zaten.