banner388
banner390
banner410
banner408

Bu iddialar ortalığı karıştırdı! Süper bulaştırıcı Samsun'da

Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan korona virüs vatandaşları tedirgin etmeye devam ediyor. Dün bir televizyon programında süper bulaştırıcının Samsun'da olduğu iddiası vatandaşlarda korku ve panik yarattı.

banner269

Bu iddialar ortalığı karıştırdı! Süper bulaştırıcı Samsun'da

Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan korona virüs vatandaşları tedirgin etmeye devam ediyor. Dün bir televizyon programında süper bulaştırıcının Samsun'da olduğu iddiası vatandaşlarda korku ve panik yarattı.

28 Mart 2020 Cumartesi 08:42

Samsun'da 27 Mart Cuma günü korona virüsten öldüğü iddia edilen 4 vakanın defin işlemleri için cenaze aracıyla götürülmesinin ardından ortaya atılan korkunç iddia ortalığı karıştırdı. Televizyon kanalında bir profesör süper bulaştırıcının Samsun'da büyük bir alışveriş merkezinde bir hamburgercide çalıştığını ve onlarca insanı enfekte ettiğini iddia etti. 

AĞZINDAN KAÇIRDI 

CNN Türk'te Başak Şengül'ün sunumunu yaptığı programa katılan Prof. Dr. Mustafa Çetiner 'Süper Bulaştırıcı'nın Samsun'da olduğunu ağzından kaçırdı. Çetiner, süper bulaştırıcının büyük bir alışveriş merkezinde çok işlek bir hamburgecide çalıştığını onlarca insanın onun yüzünden virüs kaptığını iddia etti. Yaşanan son gelişmelerin ardından Samsunlu vatandaşları korku ve panik sarmış durumda.

SAMSUNHABER.COM UYARMIŞTI 

Samsunhaber.com olarak Samsun'da AVM'ler konusunda gerekli tedbirlerin alınmadığı konusunda defalarca haber yapmamız ve vatandaşların tepki göstermesi geçte olsa önlemlerin alınmasını sağlamıştı. Süper bulaştırıcının Samsun'da bir alışveriş merkezinden virüsü yaydığı iddiası vatandaşlarda, "AVM'lerin daha virüsün ilk ortaya çıktığı anda kapatılması gerekiyordu. Belkide Samsun'un büyük çoğunluğu virüslü. Ne olacak şimdi?" gibi tepkilere yol açtı.

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK


 

Son Güncelleme: 28.03.2020 08:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Feti 2020-03-28 08:55:15

Gidişat on güne on binler olacak Ve milyonu zorluyacağiz
Iki hafta tam karantina şart. Ama devlet ihtiyaci olanlarin yaninda durmali. Garibana karantina olmaz. Devket böyle günler için b plan yapar. Biz ise herşeyi sattik özelleştirne ike vekeje. Kozmik odayada girdiler yok ettiler planlari biz ise aldatildik deyip af diledik.

Avatar
bafralı 2020-03-28 10:08:07

c.başkanı yine topu ortalıkta gezdirerek auta atarım korkusuyla kaleye şut atmaktan korkarak pası valilere attı.Fakat yeter artık psikolojimiz iyice bozuldu adam gibi tedbirleri alın ve gereğini yapın gazı olan bebekler gibi kıvranıp durmayın

Avatar
Ben fero 2020-03-28 09:54:54

İddialar piazza avm burger kingte çalıştığına dair Allah sonumuzu hayır etsin

Avatar
55 2020-03-28 09:14:44

Sokağa çıkmayın artık cumhurbaşkanı yetkiyi valiliklere verdi samsunda sokağa çıkma yasağı ilan edilsin

Avatar
gurbetci 2020-03-28 09:14:34

B.k var piyazada gidin, ne işiniz varsa

Avatar
Samsun 2020-03-28 09:39:22

Bizim insanımız akıllanmaz.sıkı yönetim ilan edilecek.sokağa çıkanı önce güzel bi dövecek.sonra hapis ve para cezası verecen

Avatar
Mustafa ceylan 2020-03-28 10:00:50

Pisi pisine yasiyoruz ondan ona bulasacak ne olacak böyle madem öyle kapatın her tarafı herkez dursun evinde illaki ölüm sayıları 1000 leri onbinleri buluncami gelecek bu yasak kaygiliz garibaniz fakiriz ama yinede helal lokma yiyoruz nedenmi çünkü helal den hicbirzaman sasmadik Allahda nasip etmedi etmesinde mecburuz calismaya çünkü evimiz arabamiz paramız pulumuzyok ama çok şükür vicdanimiz rahattt

Avatar
samsun 2020-03-28 10:17:36

millet hala işin ciddiyetinin farkında değil yaa...