banner388

Bu buzağı 1 milyon dolara satılıyor

Samsun'da bulunan ve üzerinden ay yıldız yer alan buzağı 1 milyon dolara satışa çıktı.

Bu buzağı 1 milyon dolara satılıyor

Samsun'da bulunan ve üzerinden ay yıldız yer alan buzağı 1 milyon dolara satışa çıktı.

03 Ocak 2018 Çarşamba 10:21
Bu buzağı 1 milyon dolara satılıyor

Samsun haber - Samsun'un Bafra ilçesinde yaşayan 35 yaşındaki Nizamettin Cüre'ye ait 3 yaşındaki simental cinsi büyükbaş hayvan, üzerinde ay yıldız bulunan buzağı dünyaya getirdi. 

“AY İSMİNİ KOYDULAR”

70 kilo ağırlığında olan buzağının dersinin üzerinde ay yıldız yer alması gerenleri şaşırtıyor. Nizamettin Cüre, buzağının 1 hafta önce dünyaya geldiğini ifade ederek Ay ismini koyduklarını söyledi.

“KESECEKTİK AMA...”

Cüre yaptığı açıklamada “Bafra’da hayvancılık işiyle uğraşıyorum. Buzağının annesi uzun bir süre hamile kalamadı. Daha sonra kesme kararı aldım ancak daha sonra inanılmaz bir durumla karşılaştık. Gazi bir buzağı dünyaya getirdi. Hatta üzerinde ay-yıldız olan bir buzağı. Gördüğümde çok şaşırdım. Türkiye’de eşine çok nadir rastlanan bir durum. Sürpriz oldu bizim için. Taliplisi olursa buzağıyı satmayı düşünüyorum. Şu anda 1 milyon dolar fiyat koydum. Kendisini gelip görenler oldu. Şaşıranlar oldu. Buzağıyı satın almak isteyenler bile oldu ancak 1 milyon doları duyduklarında biraz pahalı geldi” dedi.

Son Güncelleme: 04.01.2018 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-01-03 11:12:36

Düpedüz fırsatçılıktır. Ayıptır ya hu ay yıldız olsa ne olur olmasa ne olur? Hem dolarla işlem ne demek? Sorsak hepiniz amerikan düşmanısınızdır. Kendinizi milliyetçi olarak tanımlarsınız ama amerikan parasını sevmekten de geri durmazsınız. Yuh olsun.

Avatar
kral yengeç 2018-01-03 12:16:39

sen ömründe 1 milyon göremezsin bırak buzağıda ay yıldız olmasını senin sırtında olsa kendini satsan etmez.şunu unutma bizim ay yıldızımızın degeri paha biçilemez.yani nasıl anlarsın bilemem de bayragımız satılamaz.

Avatar
Ersan gündem 2018-01-03 12:25:41

Bu adam ya para saymayı bilmiyor ya da hiç dayak yememiş.

Avatar
Doğru 2018-01-04 07:59:50

Acaba adamın 7 ceddini satsan 5 para edermi