banner388

“Bölge ekonomisine can suyu olacak”

8-11 Şubat 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan Samsun TÜYAP 2. EV’leniyoruz Fuarı ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, “EV’leniyoruz Fuarı, bölge ekonomisine can suyu olacak” dedi.

“Bölge ekonomisine can suyu olacak”

8-11 Şubat 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan Samsun TÜYAP 2. EV’leniyoruz Fuarı ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, “EV’leniyoruz Fuarı, bölge ekonomisine can suyu olacak” dedi.

07 Şubat 2018 Çarşamba 13:28

Samsun haber - 8-11 Şubat 2018 tarihlerinde 2.’si düzenlenecek olan EV’leniyoruz Fuarı ile ilgili TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Necmi Alıç, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Genel Sekreteri Belgin Onur, Samsun TÜYAP Bölge Müdürü Server Seçer, Abiye Defilesi, Kına Gecesi Ritüeli, Orkestra, Dans ve Sahne Performansları, Gelinlik Defileleri, Gezici Orkestra, Saç ve Makyaj Şovları, Düğün Fotoğrafı Sunumu gibi aktivitelerin olacağından bahsettiler.

“Bölge ekonomisine hareketlilik getirecek”

Fuarın evlenecek çiftler, eşyalarını yenileyecekler ve ev almak isteyenler için büyük bir fırsat olduğunu belirten Alagöz, “Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz Fuarımıza geçtiğimiz yıl ilgi çok yüksekti, 32 bini aşkın kişi fuarı ziyaret etti. Bölge ekonomisine hareketlilik getirecek bu Fuarda, katılımcı firmalarımız önemli iş bağlantıları gerçekleştirecek, ürün ve hizmetlerini on binlerce ziyaretçiye tanıtma fırsatı bulacaktır. Evlilik hazırlıkları yapanlar ve evini yenilemek isteyenler için yorucu geçen süreci, onlarca konu başlığına ilişkin yüzlerce seçeneği tek çatı altında sunacağımız Samsun 2. EV’leniyoruz Fuarı ile kolaylaştırıyoruz” dedi.

“Ziyaretçiler eğlenceli anlar yaşayacak”

TÜYAP Samsun 2. EV'leniyoruz Fuarı'nın 2018 evlilik modasına yakından mercek tutacağını ve fuarın defileler ve organizasyonlarla adeta bir festivale dönüşeceğini dile getiren Alagöz, "Birbirinden koleksiyonların yer aldığı, yeni trend gelinliklerin görücüye çıkacağı fuarımızda ziyaretçilerimiz fuara özel kampanyalardan faydalanabilecek. Fuarımızda, katılımcı firmalarımız birbirinden şık stantlarda evlilik hazırlıkları ile ilgili son yenilikleri sergileyecekler. Fuar süresince pek çok etkinlik düzenlenecek olup; Abiye Defilesi, Kına Gecesi Ritüeli, Orkestra, Dans ve Sahne Performansları, Gelinlik Defileleri, Gezici Orkestra, Saç ve Makyaj Şovları, Düğün Fotoğrafı Sunumu gibi aktivitelerle ziyaretçiler eğlenceli anlar yaşayacak” dedi.

“Fuarları sahiplenmemiz lazım”

Samsun halkının fuarları doldurması gerektiğinden bahseden Togar, “Şehrimizin 2018 yılı içerisindeki ilk fuarı ile Allah nasip ederse yarın yine birlikte olacağız. Karadeniz Bölgesinin en önemli ve en büyük şehri olmasına rağmen bazı organizasyonlarda ev sahipliği yapamamanın ezikliğini yaşıyorduk. Bugün dünyanın en büyük spor organizasyonunu başarmış bir ülkenin şehri olarak kendimizle iftihar ediyoruz. Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezimizin ev sahibi olması nedeniyle yılda 8-10 kez ulusal ve uluslararası misafirlerin şehrimizde gelip böyle büyük bir organizasyonu gerçekleştirmelerini sağlıyoruz. Şehrimizin bütün sanayici ve üreticilerinin üzerlerine düşenden daha fazla destek vermesini sağlamamız gerekiyor. Bu şehirde yaşayan 17 ilçenin insanları olarak fuarları doldurmaları gerekiyor. Ziyaretçi ve katılımcı sayısı ne kadar yüksek olursa fuarda stand açan yerli ve yabancı firmalar ziyaretçi sayısına göre bir yıl daha fazla katılım sağlıyorlar. Bizim bu fuarları sahiplenmemiz lazım” diye konuştu.

Müberra Taşçı

Son Güncelleme: 07.02.2018 14:33
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunTüyap
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2018-02-08 09:07:21

çok uzakta kimse gitmez