banner388

“Bizlere kimse diz çöktüremez”

Samsun İl Jandarma Komutanlığında komutanlar ve askerlerle birlikte öğle yemeği programında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın telefonla aradığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Afrin Oprasyonu ile ilgili olarak, “Milletimiz askeri ve bütün kurumları bir araya gelir el birliği yaparsak Allah’ın izniyle bizlere kimse diz çöktüremez” dedi.

“Bizlere kimse diz çöktüremez”

Samsun İl Jandarma Komutanlığında komutanlar ve askerlerle birlikte öğle yemeği programında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın telefonla aradığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Afrin Oprasyonu ile ilgili olarak, “Milletimiz askeri ve bütün kurumları bir araya gelir el birliği yaparsak Allah’ın izniyle bizlere kimse diz çöktüremez” dedi.

05 Şubat 2018 Pazartesi 21:04
“Bizlere kimse diz çöktüremez”

Samsun Haber - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Vali Osman Kaymak ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun İl Jandarma Komutanlığında komutanlar ve askerlerle birlikte öğle yemeği yiyerek sohbet ettiler. Çiğdem Karaaslan telefonla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu arayarak sohbete dahil olmasını sağladı.

“Emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz”

Afrin Operasyonu ile ilgili milletçe büyük bir mücadele verdiğimizi söyleyen Karaaslan, “Bugün siz askerlerimizle birlikte olmak bizler için çok değerli ve anlamlı. Mehmetçik dediğimiz zaman bir taraftan pamuklar içine sarasımız geliyor. Sizi korumak ve kollamak, dualarımızla sizin yanınızda olarak bir ilgi gösterirken bir yandan da bugün sınırlarımız ötesinde verilen o büyük mücadelenin en güçlü unsuru olarak siz değerli Mehmetçiklerimizden her alanda bir arada olduğumuzu bugün de göstermek istedik. Sizler tabi ki bir millet olmanın gereğini yapıyorsunuz. Milletçe büyük bir mücadele veriyoruz. Ama o mücadelenin en önemli unsurları sizlersiniz. Size annelerin ördüğü bereler, sardığı dolmalar vardı. Ben bunlara kendi gözümle şahit oldum. Bu belki yüzyıllardır verdiğimiz mücadelenin ama özellikle milli mücadele olarak adlandırdığımız bu vatana, bize bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimize karşı tutunduğumuz çok büyük bir hassasiyetten kaynaklanmaktadır. Ben özellikle son günlerde Afrin’de vermiş olduğumuz şehitlerimiz ve şehadet şerbetini içen kahramanlarımız başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan bir kere daha rahmet diliyorum. İnşallah şehit haberlerini hiç almadığımız günler çok yakındır. Bugün bizim sınır ötemizde Sayın Cumhurbaşkanımızın başkomutanlığında vermiş olduğumuz mücadelenin sadece ülkemizin değil aynı zamanda dünya barışı için çok önemli bir adım olduğunu bilmenizi isterim. Bugün biz sınırlarımız ötesindeki terör örgütlerinin ve onları destekleyen tüm unsurlara karşı başta Başbakanımızın başkanlığında milletçe ve sizlerin iradesiyle birlikte çok güçlü bir mücadele veriyoruz. Allah yolumuzu hayır etsin. İnşallah bu yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz”

“Bu operasyon kaçınılmazdı”

Afrin operasyonu gerçekleşmeseydi orada bir Kürt devleti kurulacağını söyleyen Kaymak, “Şuan ülkemiz güvenliğini korumak için Afrin’de çok ciddi operasyon sürdürüyor. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere operasyonda başarılı olmamızın yegane sebepleri, ülkemizdeki birlik ve beraberliğin sağlanmasıdır. Bu operasyona olan inancı herkes tarafından paylaşılmasıdır. Bugün sizlerin temsilen aranızda bulunuyoruz. Orada o operasyon yapılmasaydı, bir Kürt devleti kurulacaktı. PKK her gün elde ettiği çok güçlü füzelerle bizi tehdit edecekti. O yüzden bu operasyon kaçınılmazdı. Biz oradaki askerlerimize dua ediyoruz. Bugün sizlerle birlikte olarak onlarla da beraber olduğumuzu düşünüyoruz. Milletimizin duası Mehmetçikle beraber. Milletimiz askeri ve bütün kurumları bir araya gelir el birliği yaparsak Allah’ın izniyle bizlere kimse diz çöktüremez” şeklinde konuştu.

“Kimsenin toprağında gözümüz yok”

Programa telefonla bağlanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, milletimizin terör ve kim olursa olsun mücadele etmeye hazır olduğunu belirterek, "Kendi tarihimizin önemli günlerinden geçiyoruz. Biz dün Başbakanımızla birlikte Hatay ve Kilis'te Mehmetçiklerimizi ziyaret ettik. Hem de Zeytin Dalı Harekatı'nın nasıl yürüdüğünü ve önümüzdeki günlerde neler olabileceğini değerlendirdik. Şehitlerimizin ailelerini ziyaret ederek taziyelerimizi ilettik. Allah nasip ederse 100-150 yıl sonra bu dönem tarih kitaplarında yer aldığında şöyle yazacaktır. Türkiye sınırlarındaki sadece kendine ait değil, dünyaya ait kötülükleri temizleme noktasında büyük bir irade gösterdi. Bugün dünyanın bütün mazlum milletlerinde zorla göç ettirilmeye çalışanlar inanın her birisi bizimle beraberdir. Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok. 3.5 milyon insan bizim ülkemizde. Yaklaşık 7 yıldır insanlar ülkelerini özlüyor. Onlara sahip çıkan bir milletin misafirperverliği altındalar. Bugün biz dünyaya unuttuğu insanlığı yeniden hatırlatmaya çalışıyoruz. Elbette ki bunun bir bedeli olacaktır. Elbette ki şehitlerimiz olacaktır. Bilmenizi isterim ki biz bu harekatı gerçekleştirmemiş olsaydık gelecek neslimize çok ağır bir yük bırakmış olacaktık. Bugün gelecek neslimize büyük bir miras bırakacağız. Bu aziz millet terör ile arkasında kim olursa olsun mücadele etme gayretindedir” dedi.

Haber: Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 05.02.2018 21:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2018-02-06 10:36:50

Vali osman baba hariç, askerimizin içine akp sızmıştır. Siyaset sokmayın uzak durun mehmetciklerimizden!!!

Avatar
Cemal 2018-02-05 21:29:18

Askerimize ve polisimize siz diz çöktürmeyinde başka kimse çöktüremez zaten. Gördük çözüm sürecinde askerin polisin elini ayağını nasıl bağladığınızı.