banner388

Bizi Yolumuzdan Döndüremezler

Samsun'un İlkadım ilçesi Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Ülkemiz 2023 hedeflerine tam yol devam etmekte. Bizleri yolumuzdan hiç kimse çeviremez" dedi. 

Bizi Yolumuzdan Döndüremezler

Samsun'un İlkadım ilçesi Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Ülkemiz 2023 hedeflerine tam yol devam etmekte. Bizleri yolumuzdan hiç kimse çeviremez" dedi. 

03 Ağustos 2016 Çarşamba 16:20
Bizi Yolumuzdan Döndüremezler

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok gece demokrasi nöbetinde, gündüzleri ise işinin başında. Erdoğan Tok Fen İşleri Müdürlüğü Selahiye Mahallesi’nde yapılan asfalt yol çalışmasını bizzat inceledi. Fen İşlerinin Müdürü Mustafa Karaduman ile Selahiye Mahallesi Muhtarı olan Derya Bozkurt ile beraber çalışmaları kontrol eden Başkan Tok, 300 metre uzunlukta 5 metre genişlikte olan Kır Sokağına 300 ton asfalt dökülecek olduğunu dile getirdi.

Fen İşleri Müdürlüğünce mahallelere büyük ölçüde hizmetler yaptıklarını belirten Başkan Erdoğan Tok, "Mahallelerimize sathı kaplama, parke taş, beton kaldırımlar ve asfaltlar olmaz üzere çok önemli çalışmalar yapmaktayız. Mahallelerin içleri sıcak asfalt yapıldı. Tali yollar, statik kaplamalar ile çevre düzenlemesinin hepsini yaptık ve kent merkezinde çok ciddi çalışmalara devam ediyoruz. Geçtiğimiz sene 43 bin 300 ton asfalt dökmüştük. 46 bin 50 metrekarelik beton kaldırımlar yapmışız. 45 metrekare parke taş, 118 bin 850 metrekare kaplama, 7,5 kilometre yol çalışmaları yaptık” diye konuştu.

Ülkemizde birçok defa  darbe olduğunu fakat böylesi bir hainliğin ilk kez gerçekleştiğini belirten Başkan Tok, “15 Temmuz Darbe girişiminde Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrıları ile bütün Türkiye meydanlara toplandı. 15 Temmuz'da Türk tarihine altın harfler ile kazınacak bir başarı hikayesi yazıldı. Adeta bir destan yazıldı. Kendini kurşunların önüne atan, tankların önünde siper olan şehitlerimiz canlarını vatan ve bayrak için feda ettiler. Tankların altında ezildiler. Adeta kurşunlara siper oldular. Tarihin akışını değiştirdiler. O haince ve büyük felaketin karşısında bizi yardı, teyakkuza geçirdi. Ülkemize , üzerinde yaşadığımız bu topraklara sahip çıkma sorumluluğunu hiç bir zaman bırakmamalıyız.  Ülkemiz için çok büyük dönüm noktasındayız. Sadece tek bir yolumuz var. Birlik ile beraberlik. Siyasi görüşlerimiz ne olursa olsun bizler darbeye karşı her zaman bir ve beraber olmalıyız. Her zaman demokrasinin yanında olmalıyız. Bütün farklılığı geride bırakarak, bir parçası olduğumuz bu vatan için sağduyulu, feraset ve basiretli bir tavır ortaya koymamız gerekmektedir.” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 03.08.2016 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.