banner388

Biz bu hale nasıl geldik? Gole bile sevinmediler 

Samsunsporlu taraftarların, Menemenspor karşısında Mathias'ın attığı gol sonrası sanki küme düşmüşcesine asık suratlı ve mutsuz futbolcuların çokluğuna dikkat çekerek, 'Biz bu hale nasıl geldik' sorusunu sormaya başladı. 

Biz bu hale nasıl geldik? Gole bile sevinmediler 

Samsunsporlu taraftarların, Menemenspor karşısında Mathias'ın attığı gol sonrası sanki küme düşmüşcesine asık suratlı ve mutsuz futbolcuların çokluğuna dikkat çekerek, 'Biz bu hale nasıl geldik' sorusunu sormaya başladı. 

16 Nisan 2021 Cuma 09:28
Biz bu hale nasıl geldik? Gole bile sevinmediler 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da neler oluyor ? Süper Lig'e yükselmek için gün sayan ve daha düne kadar rakiplerine avantajlı konumda olan kırmızı beyazlılar, son haftalarda yaşanan puan kayıpları sonrası ilk ikinin dışında kalarak tarafatarlarını büyük bir hayal kırıklığına uğrattılar. Özellikle Menemenspor karşılaşmasında sergilenen isteksiz ve kötü futbolun yanı sıra Mathias'ın ilk golünde oyuncuların sevinmeden santraya gitmesi ise kafalarda soru işareti bıraktı. 

ACİL MÜDAHALE GEREKİYOR 

Karşılaşmanın sonunda kırmızı beyazlı taraftarlar, bu duruma büyük tepki gösterdiler. Sosyal medya üzerinden teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolcuları eleştiren Samsunsporlu taraftarlar, 'Biz bu hale nasıl geldik' sorusunu sormaya başladı. Kırmızı beyazlı taraftarlar, Başkanı Yüksel Yıldırım ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan takım içinde yaşanan her ne sorun varsa bir an önce bu krizin aşılması için tedbirlerin alınmasını istediler. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNLU 2021-04-16 10:21:44

Matias pas verse durum 2 sıfır olacak. Yasin gol atacaktı. Futbol garanti pas oyunudur. Bencil davranırsan takım ruhunu sahaya yansıtamazsan. Bu iş olmaz. Ayrıca yaşlı doymuş futbolcularla bu iş olmaz. Takıma genç futbola aç oynamaya can atan futbolcular gerek. Saygı ve sevgilerimle.

Avatar
Atakum 2021-04-16 09:48:07

Samsunsporun içinde bir fitne el var onu bulmaları gerek kadro güzel ama ne hikmetse bir haftası bir haftasını tutmuyor sanki başka ouncular gelmiş gibi oynuyorlar haca sağlamın dediğini uygulamıyorlar ve haca suçlu oluyor ama kadro bir yerden emir alıyormuş gibi oynuyor yani böylr çapraz bir takım olamaz sanki mahalle oyuncuları .

Avatar
Kemal T. 2021-04-16 10:46:40

Takım Süper lige yükselirse oyuncuların çoğu takımda yer almayacağını biliyor o yzüden bu ligde kalması işlerine geliyor.

Avatar
Taraftar 2021-04-16 12:13:23

Samsun bu futbol ile play of oynar oradan da çıkamaz takımda ruh yok birtane keyifli maç izletmedi bizlere bu sebebten 1.Giresun / 2. Adana D./ PLAY OFTAN ALTAY / İSTANBUL ÇIKAR .....

Avatar
Taraftar 2021-04-16 12:24:19

Verirsen O kadar parayı sevinmezler ruhsuzlar bu takımdan bir halt olmaz hepsini gönderin ENES İSLAM gibi samsunun öz evlatlarına sahip çıkma zamanı gerisi hikaye.....

Avatar
Samsun 2021-04-16 15:43:05

Gole bile sevinmediler.
Başka neye sevinmediler ?

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-04-16 15:44:58

Caner,Keremcan ve Burak in biletleri kesilmiş.
Sonucu bekleyip göreceğiz.

Avatar
Özdemir mercankaya 2021-04-16 17:56:29

Takımda ruhen bir yorgunluk var.sanki uyumadan sahaya çıkıyorlar.ayıptır her imkan önlerine sunuldu.hocanın sahaya çıkıp oynayacak hali yokya.başkan her şeyi yaptı.