banner388

Birsen Öztürk Seçime Doğru’nun konuğu oldu

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Birsen Öztürk, Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı’nın sunduğu Seçime Doğru Programına konuk oldu.

Birsen Öztürk Seçime Doğru’nun konuğu oldu

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Birsen Öztürk, Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı’nın sunduğu Seçime Doğru Programına konuk oldu.

09 Haziran 2018 Cumartesi 13:54

Samsun haber - Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı’nın sunduğu Seçime Doğru Programına konuk olan İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Birsen Öztürk, önemli açıklamalarda bulundu.

“Buna bir kadın hareketi deniliyor”

İyi bir kadın profili olduğunu söyleyen Öztürk, “Bir kadın Genel Başkan parti kuruyor ve buna bir kadın hareketi deniliyor. Kadınların, çocukların ve gençlerin haklarını, istihdamını pozitif ifadelerle anlatıyorlar. Son yıllarda kadınlara ve çocuklara yapılan şiddet eğilimleri gibi konular beni bu işin içinde olmaya itti. Böylece Meral Hanımın ekibinde olmak istedim ve siyasete girdim. İYİ Parti’den 58 kişi aday oldu ve bunların arasından çıkıp aday olmak güzel bir durum. 40 yıldır Samsun halkına hizmet ediyorum ve iyi bir kadın profili olduğumu düşünüyorum” şeklinde ifade etti.

“Üretimde çok zayıfız”

Samsun’un en temel sorunlarından birinin üretim olduğunu söyleyen Öztürk, “Samsun’da yerel seçimlerde iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Samsun’dan 1.parti olarak çıkacağımızı düşünüyorum. İYİ Parti bize ve geleceğe dair bir umut yarattı ve bunun da sandığa olumlu yansıyacağını düşünüyorum. İYİ Parti’nin Türkiye genelinde iyi olduğu illerden bir de Samsun. Ülkemizde ve bölgemizde üretim sektörünün bittiğini görüyorum. Hatta üretim sektörünün bölgemizde bittiğini görüyoruz. Samsun hizmet sektörü ile ayakta duruyor. Sadece hizmet sektörü bizi krizden kurtaramaz. Samsun’un en temel sorunlarından biri de üretimdir. Üretimde çok zayıfız” dedi.

Son Güncelleme: 09.06.2018 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.