banner388

BİRSEN ÖZTÜRK: SAMSUN’A VERİLEN SÖZLER TUTULMADI! “Samsun’u Sahipsiz Bırakmayacağız”

İYİ Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Birsen Öztürk, Samsun’un sesi olacağını ve Samsun’u sahipsiz bırakmayacağını söyledi.

BİRSEN ÖZTÜRK: SAMSUN’A VERİLEN SÖZLER TUTULMADI! “Samsun’u Sahipsiz Bırakmayacağız”

İYİ Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Birsen Öztürk, Samsun’un sesi olacağını ve Samsun’u sahipsiz bırakmayacağını söyledi.

23 Mart 2023 Perşembe 17:42
BİRSEN ÖZTÜRK: SAMSUN’A VERİLEN SÖZLER TUTULMADI!  “Samsun’u Sahipsiz Bırakmayacağız”

İYİ Parti’de 2018 seçimlerinde milletvekili adayı olarak listenin 3. Sırasında yer alan Birsen Öztürk, il başkanlığında yaptığı toplantıyla 14 Mart’ta yapılacak seçimler için aday adayı olduğunu açıkladı.

TÜRKİYE PARLAYAN BİR YILDIZ OLACAK

Basın toplantısına Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralananlara şifa ve tüm depremzedelere sabır dileyerek başlayan Öztürk,
14 Mayıs’ın ülkenin geleceğini derinden etkileyecek bir karar günü olacağını ifade etti.  

Öztürk, “Türkiye Cumhuriyeti ikinci yüzyılında parlayan bir yıldız olmak istediğini sandıkta haykıracak. Bu kutlu dönemde ülkemin problemlerden kurtulmasına, 85 milyon insanın barış, huzur ve refah içerisinde yaşamasına katkı sağlamak adına; 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde İyi Partimizden milletvekili aday adayı olduğumu açıklamak için karşınızdayım” dedi.

VERİLEN SÖZLER TUTULMADI

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Birsen Öztürk, Samsun’un sesi olmak istediğini belirterek, “Samsun’un yaralarına, sorunlarına merhem olmak en büyük arzum. İktidarın 20 yıldır ‘yapacağız, yaptık’ dediği, hiçbir yatırım yapmadığı Samsun’un sesi olmak en büyük arzum. Zaman içerisinde Samsun’a söz verilip yapılmayanları daha detaylı anlatacak, vatandaşımızın sesine ses olacağım. Samsun’u sahipsiz bırakmayacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Samsun’a Samsunluya bugüne kadar ‘Ne söz verdik de yapmadık’ diyen iktidara söylenecek tek bir cümlemiz ‘ne söz verdiyseniz, yapmadınız!’ olacak” diye konuştu.

HİZMET SEVDAMIZLA KARŞINIZDAYIM

40 yıl sağlık alanında kamuda ve özel sektörde görev yaptığını, hayatının mesleki sorunların çözümü için mücadele etmekle geçtiğini belirten Öztürk, “Hastalarımla kurduğum ikili ilişki ve ülkenin duyarlı bir bireyi olarak toplumsal duyarlılığım hep üst seviyelerde oldu. Samsun'da edindiğim kariyerimle 40 yıla aşkın bir süredir sağlık sektöründe çok sayıda insanımızın yüreğine, derdine dokundum, çözüm bulmak için uğraştım. Aklımın bir köşesine her zaman takılan ‘daha fazla ne yapabilirim, nerede yapabilirim, ülkemin her geçen gün derinleşen yarasına, artarak çoğalan sorunlarına nasıl ve nerede çözüm üretebilir ya da çözüme katkı sunabilirim’ sorusunun cevabı beni İyi Parti'ye getirdi. Verdiğim mücadeleyi artık daha geniş alanda ve inandığım kitleyle birlikte vermem gerektiğini anladım. Duruşuma, düşünce ve duygularıma en uygun siyasi oluşum olarak gördüğüm İyi Parti'nin kurucu il yönetimi kurulunda görev alarak başladığım siyasete; 2018 yılı genel seçimlerinde Samsun’da İyi Parti 3. sıra milletvekili adayı olarak devam ettim. Günümüze kadar çeşitli görevlerle devam ettiğim partimde 2020 yılında il başkan yardımcı olarak hizmet ettim. Şimdi ise 28. Dönem milletvekili aday adaylığımı ilan ederek Samsunumuza, ülkemize hizmet etme sevdamızla karşınızdayım” ifadelerini kullandı.

GELECEĞE UMUTLA BAKACAK NESİLLER İÇİN

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Birsen Öztürk, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Allah nasip ederse 14 Mayıs’ta da ülkemin her geçen gün derinleşen yarasının tedavisinde, 'tek adam rejimi’nin sona erdirilmesinde, geleceğe umutla bakan nesiller yetiştirilmesinde katkım olsun istiyorum. 7/24 herkesin ulaşabildiği bir vekil olacağımdan şüpheniz olmasın. Çalışma düsturum; her zaman sizden edindiğim bilgiler doğrultusunda, sizlerin sorunlarını meclise taşımak ve çözümü noktasında mücadele eden bir kardeşiniz olmak. Bu amaç ve hedef için bu yola baş koydum.  Bu yola, ülkemin içinde bulunduğu umutsuzluğu ve kaygıyı yok edecek çalışmalara katkı sunabilecek tecrübe ve donanıma sahip olduğum için başvurdum.  Kariyer noktasında çok önemli konumlarda yer aldım ve bu konuda doyum noktasına ulaştım. Bundan sonraki yaşantımda edindiğim tecrübe ve deneyimlerimi yıllardır ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim memleketim Samsun için kullanmak istiyorum.”

KORUNAMAYAN KADINLARIMIZIN NEFERİ OLACAĞIZ

En büyük arzularından birisinin, kadınların içine düşürüldüğü karanlıktan kurtulmalarını sağlamaya katkı vermek olduğunu belirten Öztürk, “Sayın genel başkanımın da ‘en büyük hayalim’ dediği ‘kadınlarımızı, kız çocuklarımızı’ koruyamayan bu iktidarın yapamadığının yapılması sağlayacak olan partimin bu alandaki mücadelesinin bir neferi olacağım!  Anlatacak da yapacak da çok işimiz var! Yolumuz uzun ve meşakkatli. Ama biz de o güç de enerji de var çok şükür. Sizin güveniniz, rabbimizin izniyle şehrimizi de ülkemizi de aydınlık, mutlu yarınlara çıkaracağız” dedi.

Öztürk, Ramazan ayını tebrik edip, mübarek ayın memlekete sağlık, huzur getirmesi, iftar ve sahurların bereketli olması dileklerinde bulunarak, kendisine destek veren parti yönetimine, partililere ve dostlarına teşekkür etti.

Birsen Öztürk kimdir?

16 Kasım 1962 tarihinde dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu farklı şehirlerde okuduktan sonra samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi bünyesindeki sağlık meslek lisesini bitirdi. Atatürk Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi’ndeki eğitiminin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yönetici hemşire olarak meslek hayatına ilk adımı attı.

Kamuda başhemşire yardımcılığı ve başhemşirelik görevlerinin ardından Okan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Yaklaşık yirmi yılı aşkın kamu tecrübesinin ardından Özel Atasam Hastanesi'nin kurucu müdürü olarak özel sektördeki yöneticilik hayatı başladı.

Sırasıyla;

* 2006 Özel Atasam Hastanesi Kurucu Hemşire Hizmetleri Müdürlüğü,
* 2010 Samsun Medicalpark Hastanesi Misafir Hizmetleri Müdürlüğü,
* 2015 Samsun Medicalpark Hastanesi Genel Müdür Yardımcılığı,
* 2019 İstanbul Maltepe Medicalpark Hastanesi Kurucu Müdürlüğü 
Ve son olarak da
* 2020 Samsun Atasam Sağlık Grubu bünyesindeki genel müdürlük görevinde bulundu. 

Bu görevleri esnasında sağlık alanında çok sayıda önemli projelerin hayata geçmesine katkı sağladı. Bunların bazıları; 

-Türkiye’de ilk uluslararası hasta departmanlarından birinin kuruluşu ve yurtdışında (Gürcistan- Batum, Irak- Bağdat Ve Almanya- Dusseldorf) hasta bilgilendirme ofislerinin hayata geçirilmesi.

-Belçika, Hollanda, Almanya ve Avusturya başta olmak üzere Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımıza yönelik kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçlayan "Medizin Türkei" gibi markalar oluşturularak başta samsun olmak üzere Türkiye’nin her şehrinde hizmet vermeye hazır bir özel sağlık sigorta poliçesinin hizmete sunulması.

-Kamuda görev yaptığı süre içerisinde mesleki anlamda birçok sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına destek olmanın yanı sıra 1999-2001 yıllarında Türk Hemşireler Derneği Samsun Şube Başkan Yardımcılığı, 2003-2010 yılları arasında ise şube başkanlığı sorumluluklarını üstlenerek meslek grubunun sorunlarının giderilmesi için gayret sarf etti.

Evli ve iki çocuk annesidir.
 

Son Güncelleme: 23.03.2023 17:55
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberIyi Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2023-03-23 18:20:25

Siz sözünüzü tuttumuzmu milliyetçiyim diyeceksiniz hdp li hainlerle dirsek teması ypacaksınız

Avatar
Dede 2023-03-23 21:57:17

Sizin sofrada banada bir c. Başkan yardımcılığı varsa oyum size.

Avatar
55 2023-03-24 00:00:39

Samsun halkı insan ise akp oy vermez başka bir şey demiyorum.