banner388

AK Parti Samsun’da aday adayları tanıtıldı

AK Parti Samsun İl Teşkilatı, Samsun’dan milletvekili aday adayı olan 92 kişiyi tanıttı. Tanıtılan adaylar Samsunhaber.com mikrofonlarına da açıklamalarda bulundu.

AK Parti Samsun’da aday adayları tanıtıldı

AK Parti Samsun İl Teşkilatı, Samsun’dan milletvekili aday adayı olan 92 kişiyi tanıttı. Tanıtılan adaylar Samsunhaber.com mikrofonlarına da açıklamalarda bulundu.

23 Mart 2023 Perşembe 18:01

Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Toplantısı, Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonda yapıldı. Toplantının açılışında konuşan AK Parti Samsun İl Başkanvekili Mehmet Köse, “AK Partimiz ve Cumhur İttifakı 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin galibi olacak ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da ilk turda ve açık ara seçilerek görevine devam edecektir. Milletimizin partimize olan güven ve teveccühünün bir tezahürü olarak 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan TBMM 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde partimize yoğun bir şekilde milletvekili aday adayı müracaatı gerçekleşmiştir. Her biri saygıdeğer meslek ve kariyere sahip, STK ve iş dünyasından, akademi ve kamu yönetimlerinden aralarında gençlerimizin ve kadınlarımızın da yer aldığı 92 partilimiz dün sona eren başvuru süresi içinde AFAD’a yaptıkları bağış ile partimize gelerek milletvekili aday adayı kayıtlarını tamamlamışlardır” dedi.

Konuşmaların ardından Samsun’dan milletvekili aday adayı başvurusunda bulunan 92 kişinin adları tek tek okunarak tanıtıldı. Toplantı toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ergin COŞKUNER 2023-03-24 10:55:15

Samsun için ne kadar çalıştınız hep biliyoruz Allah için onun için Samsun'daki bütün müdürlükler hep Trabzon'a kaydı buradakileri çıkarttılar oradan yeniden işe aldılar Allah için biliyoruz Samsun için çalışıyorsunuz

Avatar
55 2023-03-23 19:05:47

Erdoğan 2023 yılı dedi sonuş cüzdanlar boş çepler delik açlık aldı başını gidiyor bu insanlarda utanma arlanma yok akp mv aday adaylarına diyorum gidin birazda siz yeyin diyecektim demiyorum yiyemeyecekler ,Ben kemal geliyorum.

Avatar
Nail valci 2023-03-23 23:16:41

Lütfen şuna dikkat edin ben ayvacıklayım bir saati Samsun yönetecek atama milletvekili adayı değil de Samsun'un yerlisi olsa daha başarılı olunur istenilen sonuç Ancak o şekilde alınır Samsung yönetecek Samsun Öz evlatları mutlaka vartır

Avatar
Samsunlu 2023-03-24 00:23:45

Zengin olma adayları millet vekili değil