banner388

Birsen ÖZTÜRK “ESNAFIMIZIN YÜZÜ BİZİMLE GÜLECEK”

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Birsen Öztürk, Samsun'da esnaf ziyaretlerinde, "14 Mayıs'tan sonra esnafımızın yüzü gülecek, bütün sorunlarına el atılacak" dedi.

Birsen ÖZTÜRK “ESNAFIMIZIN YÜZÜ BİZİMLE GÜLECEK”

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Birsen Öztürk, Samsun'da esnaf ziyaretlerinde, "14 Mayıs'tan sonra esnafımızın yüzü gülecek, bütün sorunlarına el atılacak" dedi.

29 Mart 2023 Çarşamba 10:51
Birsen ÖZTÜRK “ESNAFIMIZIN YÜZÜ BİZİMLE GÜLECEK”

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Birsen Öztürk, İlkadım, Atakum, Canik ve Tekkeköy İlçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnafın sorunlarını dinleyen Öztürk, sorunların çözümünün tarihinin 14 Mayıs olduğunu söyledi.

Esnafın önce pandemi, ardından ekonomik kriz ve enflasyon ile büyüdükçe büyüdüğünü, tek adam rejiminin bu sorunlara gözlerini, kulaklarını kapattığını ve milyonlarca esnafın yok olmaya sürüklendiğini belirten Öztürk, seçimlerin ardından esnafın tüm sorunlarının çözüleceğini ifade etti.

ESNAFIMIZIN SORUNLARINI BİLİYORUZ

Öztürk, "Pandemi çıktı, esnafımız kirasını bile ödeyemedi. Kira yardımı adı altında kimine üç-beş kuruş destek verdiler ama o da esnafımızın bırakın kirasını, kirasını ödeyebilmek için çektiği kredinin faizini bile ödemeye yetmedi. Pandemiden borçlanarak çıkan esnafımız daha umutlanmaya bile başlamadan 'Ekonomist olduğunu iddia eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanlış politikalarıyla ülke ekonomik krize girdi, ardından enflasyon patladı. Esnafımız hem malını satamaz; satsa bile sattığı malı yerine konulmaz hale gelerek batma noktasına geldi. Çareyi kredide buldular ama onu da her şeyi olduğu gibi ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Kefalet kooperatifleri vasıtasıyla kredi vereceklerini iddia ettiler, 100 milyar TL dağıtacaklarını söylediler ama gerçekten ihtiyacı olan esnafa tek kuruş vermediler" diye konuştu.

7/24 EMİRLERİNDE OLACAĞIZ

Ülke genelinde olduğu gibi Samsun'da da esnafın sahipsiz olmadığını belirten İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Birsen Öztürk, "14 Mayıs tüm sorunlardan kurtuluş günüdür. Esnafımızın tüm sorunlarını biliyoruz, çözümlerimiz hazır. Tek adam rejiminden sonra esnafımızın tüm sorunları kısa sürede çözülecek, yüzleri gülecek, yarınlarından umutlu hale gelecekler. Sorunlarını çözmekle de yetinmeyeceğiz. Onların her türlü istek ve beklentileri için esnafımızın sözcüsü olacağız. Önlerine çıkacak her türlü sorunun çözümü için 7/24 emirlerinde olacağız. Çünkü esnaf bu ülkenin temel taşlarının başında gelir. Esnafımız ekonominin en temel direklerinden birisidir. Esnafımız iktidarımızla eskisinden güçlü hale gelecek" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.