banner388

Birsen ÖZTÜRK: BİRLİKLE BAŞARACAK, BİRLİKTE KAZANACAĞIZ!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Birsen Öztürk, partisinin teşkilatlarını ziyaret ederek, "Birlikte Başaracağız. Türkiye'yi tek adam rejimden hep birlikte kurtarıp, aydınlık, mutlu, müreffeh Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Birsen ÖZTÜRK: BİRLİKLE BAŞARACAK, BİRLİKTE KAZANACAĞIZ!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Birsen Öztürk, partisinin teşkilatlarını ziyaret ederek, "Birlikte Başaracağız. Türkiye'yi tek adam rejimden hep birlikte kurtarıp, aydınlık, mutlu, müreffeh Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz" dedi.

27 Mart 2023 Pazartesi 16:36
Birsen ÖZTÜRK: BİRLİKLE BAŞARACAK, BİRLİKTE KAZANACAĞIZ!

Partisinin il başkanlığında yaptığı basın toplantısıyla 14 Mayıs Genel Seçimlerinde İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Birsen Öztürk, teşkilatları tek tek ziyaret ederek ilçelerin sorunları üzerine istişarelerde bulundu.

OMUZ OMUZA VERDİK – VERECEĞİZ

17 İlçe teşkilatını tek tek ziyaret eden Öztürk, partililerle bir araya geldi.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada partisinin Samsun teşkilatının kurucu yönetim kurulunda yer aldığını hatırlatan Öztürk, "Türkiye'nin iyiliği için, milletimizin iyi olması için İYİ Parti bayrağı altında çıktığımız yolda hep omuz omuza verdik, bundan sonra da vereceğiz. Zor süreçleri hep birlikte birbirimize destek vererek aştık. Şimdi bir büyük sınavın daha eşiğindeyiz. Türkiye'yi tek adam rejiminden kurtarıp, mutlu, umutlu ve huzurlu hale birlikte getireceğiz, birlikte başaracağız" dedi.

BU YOLU BİRLİKLE, HEP BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ

“Milletin sesi neredeyse; biz orada olacağız! Bu meşakkatli yolu birlikle, hep birlikte yürüyeceğiz” diyen Birsen Öztürk, “Milletin derdi neredeyse; çözümlerimizle birlikte, biz de orada olacağız! Milletimizin açtığı yolun önünde, hiçbir engel duramaz. Bu yolu yürümeye, hep birlikte devam edeceğiz! Birlikte Kazacağız! Tarih Yazacağız! Her gün düşlerini kurduğumuz demokratik, huzurlu ve özgür bir ülke adına mücadele için çıktığımız bu yolda başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve tüm teşkilatlarımız sayesinde halkın sesi olmayı başardık. Şartlar ne olursa olsun her koşulda memleketimizin sorunlarını dile getirmeye ve çözümler bulmaya hep birlikte devam edeceğiz. Bütün mücadelemiz Türk milletinin huzuru ve refahı içindir. Mutlu günler yakında. AZ KALDI." diye konuştu.

Öztürk, açıklamasını şu ifadelerle tamamladı:

Bu süreçte tecrübe ve iyi niyetlerini, istişarelerini benimle paylaşarak yoluma ışık tutan, bana güç veren başta çok kıymetli İl Başkanım Hasan Aksoy’a, İlkadım İlçe Başkanım Burcu IŞITAN SATAR'a, Atakum İlçe Başkanım Selen GÜLHAN ÇAM'a, Canik İlçe Başkanım Saydam BAYRAM’a, Tekkeköy İlçe Başkanım Gülay AYDIN’a,19 Mayıs İlçe Başkanım Uğur YAMAN'a, Bafra İlçe Başkanım Aydoğan YILMAZ'a, Alaçam İlçe Başkanım Dursun AYVAZ’a, Yakakent İlçe Başkanım Hamza YAKUPOĞLU'na, Vezirköprü İlçe Başkanımız Salih GÜRBÜZ'e, Havza İlçe Başkanım Sayim ÇALIŞKAN’a Ladik İlçe Başkanımız Cemil SUKAS’a, Kavak İlçe Başkanımız Kenan YILDIRIM’a, Terme İlçe Başkanım Ata Sefer AYYILDIZ’a, Çarşamba İlçe Başkanım Turhan YAZICI’ya, Salıpazarı İlçe Başkanım Şakir ŞAHİN’e, Ayvacık İlçe Başkanım Hakan AVCI’ya, Asarcık İlçe Başkanım Bayram OYTUN’a çok teşekkür ediyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İlker 2023-03-27 18:58:47

Siz hala bir umutla milletvekili olurum diye cirpina durun parti ve başkanınız teslimiyet içinde seçime katilirsiniz ipiniz baskalarin elinde olduktan sonra hayal aleminde kosturun ha gayret