banner388

Birbirinden ilginç projeler Samsun Teknopark’ta görücüye çıkıyor

Birbirinden farklı projeler Samsun Ondokuzmayıs Üniversitesinde bulunan Teknopark’ta iş adamlarıyla buluşuyor.

Birbirinden ilginç projeler Samsun Teknopark’ta görücüye çıkıyor

Birbirinden farklı projeler Samsun Ondokuzmayıs Üniversitesinde bulunan Teknopark’ta iş adamlarıyla buluşuyor.

07 Temmuz 2017 Cuma 12:21
Birbirinden ilginç projeler Samsun Teknopark’ta görücüye çıkıyor

Samsun Haber Ondokuzmayıs Üniversitesi Teknopark bünyesinde bulunan firmalar, Teknopark Firma Tanıtım Günleri ile AR-GE ürünlerini ve inovasyon çalışmalarını iş adamlarını ve girişimlere tanıtma imkanı buluyor. Firma Tanıtım Günleri boyunca birbirinden ilginç projeler görücüye çıkmış olacak.

3. Düzenlenen etkinlikte toplam 39 firma çalışmalarını işadamlarına ve girişimcilere anlatma imkanı bulacak. Her hafta 3 firmanın tanıtım yaptığı etkinliğe Ondokuzmayıs Üniversitesinin bünyesinden çıkmış akademik firmalarının yanı sıra bilişim, medikal ve sanayi sektöründen birçok firma katılıyor.

Bu yıl ilk defa gerçekleştirilen Firma Tanıtım Günlerine katılım sayısı her hafta artıyor. Bu hafta düzenlenen etkinliğe Samsun Genç İşadamları Derneği Başkanı (SAMGİAD) Savaş Gömeç de katıldı. Etkinlikte gerçekleşen sunumların ardından konuşan Savaş Gömeç, “Biz genç işadamlarının bu tür programlarla iş birliği içerisinde olması gerektiğini düşünüyoruz. Samimiyetle şunu söylemek istiyorum; çok heveslendim. Bundan sonraki programlarda yönetim kurulu olarak yer almak istiyoruz. Bizim en azından Samsun’daki genç işadamları olarak bu sunumları izlememiz lazım. Bizler akademisyenlerin ürettikleri, buldukları, geliştirdikleri şeyleri piyasaya tanıtan sunan insanlar olarak işadamları oluyoruz. Burada gördüğüm kadarıyla, buradaki çalışmaların mutlaka ama mutlaka pazara açılması lazım. Biz Samsun Genç İşadamları Derneği olarak TEKNOPARK’ta bulunan tüm firmaların davetlerine tekliflerine açığız. Elimizden geleni yapmaya çalışırız” dedi.

Yasir BABA  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.