banner388

Berber, kuaför, güzellik merkezleri kapanıyor! İşte kapanış tarihi

Bakanlık duyurdu. Berber, kuaför ve güzellik merkezleri kapanacak.

Berber, kuaför, güzellik merkezleri kapanıyor! İşte kapanış tarihi

Bakanlık duyurdu. Berber, kuaför ve güzellik merkezleri kapanacak.

21 Mart 2020 Cumartesi 14:58
Berber, kuaför, güzellik merkezleri kapanıyor!   İşte kapanış tarihi


Koronavirüsle mücadele kapsamında; berber, kuaför, güzellik merkezlerinin faaliyetleri bugün  (21.03.2020) saat 18.00 itibariyle geçici süreliğine durdurulacak.

BİR ÖNLEM DAHA

Sağlık Bakanlığı tarafından 81 ile ek genelge gönderildi.

Çin'in Vuhan kentinde başlayarak dünyaya yayılan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen Koronavirüs salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla İçişleri Bakanlığı, yoğun önlemler almaya devam ediyor.

81 İLDE TÜM KUAFÖR, BERBER VE GÜZELLİK SALONLARI KAPATILACAK !

Sağlık Bakanlığı tarafından 81 ile ek genelge gönderildi.

Genelgeye göre, vatandaşın bir arada bulunması ve yapılan işlemler sırasında fizikel temas olması nedeniyle berber, kuaför ve güzellik merkezlerinin faaliyetleri bugün saat 18.00 itibarıyla geçici süreliğine durdurulacak.

MANGAL YAPMAK DA YASAKLANDI

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) yayılmasını engellemek amacıyla milli parklarda, ormanlarda ve bakanlığa park ve bahçelerde mangal yakılmasının yasaklandığını açıkladı..

Bakan Pakdemirli, "Tüm milli parklarda, ormanlarda ve bakanlığımıza bağlı park ve bahçelerde koronavirüsün yayılmasını engellemek, sosyal mesafe kuralına uymak adına mangal yakılması yasaklanmıştır." dedi.

Kaynak: TRT 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.