banner388

Belediye başkanı olsaydınız ilk icraatınız ne olurdu?

Samsunhaber.com halkın nabzını tutmaya devam ediyor. Belediye Başkanlık seçim süreci devam ederken samsun halkının fikirlerinin neler olduğunu sorduk.

Belediye başkanı olsaydınız ilk icraatınız ne olurdu?

Samsunhaber.com halkın nabzını tutmaya devam ediyor. Belediye Başkanlık seçim süreci devam ederken samsun halkının fikirlerinin neler olduğunu sorduk.

12 Aralık 2018 Çarşamba 13:43

Samsun Atakum sahilinde sorduğumuz,"Belediye Başkanı olsaydınız ilk icraatınız ne olurdu" sorusuna aldığımız cevaplar halkın sorunlarını da yansıtmış oldu.

Samsun'da sorduğumuz üniversite öğrencisi olan vatandaş, "Bizim en büyük derdimiz kampüse tramvayın çıkması onu hızlandırdım" dedi.

İLK ÖNCE HALKLA BARIŞIK OLURDUM

Başka bir Samsunlu vatandaş ise, "İlk önce halkla barışık olurdum halkın içinde esnafın içinde yer alırdım esnaf zor durumda ilk önce halkla barışık olmak lazım" diye konuştu.

Ahmet ALTÜRK | Furkan KOÇ

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ATSIZ 2018-12-12 13:53:46

Ben belediye başkanı olsaydım ilk icraatım Samsun şebeke suyuna antidepresan katardım. Hem insanlar biraz rahatlardı, hem de su faturasına "antidepresan payı" diye bir şey ekleyip faturayı azıcık daha kabartarak devlete ek gelir sağlardım.

Avatar
havza 2018-12-12 14:21:00

havzaya ilk icraatı ve vaadi "kapalı pazaryeri" olmayan hiç kimse çıkıp ta ben adayım demesin. bu kadar açık ve net. yaz kış millet rezillik içinde pazar yapıyor. yeter artık.

Avatar
ayakkabı kutusu 2018-12-12 14:25:04

trafik-otopark ve istihdam sorununu halledebilecek aday varsa buyursun gelsin başımda taşırım. eşşek olup saathane meydanında anırarak taşırım. güzelim şehir işsiz, güzelim şehir keşmekeş.. :(

Avatar
Can 2018-12-12 16:15:35

1)Suriyeli mültecilerin kendi insanımıza ve esnafımıza vereceği rahatsızlıkları arapça tabelaları kaldırtırım
2)Alt yapıda çıkacak zırt pırt sorunları giderir tek seferlik kaliteli asfat dökülüp yeşil alanların önce temizliği sonra artırılmasını sağlarım
3)Ulaşımda düzenleme ve denetimleri artırarak dolmuşların otobüslerin düzenini sağlarım otobüslerdeki saçma numaralandırma sistemini kaldırırım
4)Zabıtaları boş boş oturtmam aktif bir şekilde çalıştırırım
5)Halkımızın hiç gitmeyeceği boş bir icraat olan golf sahası gibi boş yerlerden ziyade gençlerin çocukların trafik eğitimi alabileceği streslerini atabileceği geniş bir pist açılacarak trafikteki magandalık oranını düşürmek
6)Trafik sorununu azaltacak toplu taşımayı avantajlı kılacak çalışmalar
GİBİ DAHA SAYFALARCA YAZABİLECEĞİM ÇÖZÜMLER ÖNERİLER SUNABİLİRİM