banner388

Bektaşi vatandaşlardan hizmet duası

​​​​​​​Samsun’un Bafra ilçesinde yaşayan Bektaşi vatandaşlar yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Yılmaz’a dua ediyor.

Bektaşi vatandaşlardan hizmet duası

​​​​​​​Samsun’un Bafra ilçesinde yaşayan Bektaşi vatandaşlar yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Yılmaz’a dua ediyor.

06 Aralık 2017 Çarşamba 09:35
Bektaşi vatandaşlardan hizmet duası

Samsun haber - Samsun’un Bafra ilçesine 10 kilometre uzaklıkta bulunan Emenli Mahallesi’nin 600 nüfusu bulunuyor. 1950’li yıllarda Sivas ve Tokat’tan gelen vatandaşların yerleştiği mahallenin yüzde 90’ını Bektaşiler oluşturuyor. Yıllar hizmet beleyen mahallenin imdadına Samsun Büyükşehir Belediyesi yetişti. 


“2 YILDA GERÇEKLEŞTİ”

Mahalle muhtarı Alaattin Uzan yaptığı açıklamada, “Eskiden köylerden köy hizmetleri, il özel idaresi ve kaymakamlıklar sorumluydu. Gelen para da belliydi, harcanan para da. Doğru dürüst yatırım yapılamıyordu. Yapılan hizmetler ise güdüktü. Hizmet çok yavaş ve çözüm odaklı değildi. O zamanki hizmetler, kaplumbağa hızında ilerliyordu. Şimdi ise çalışmalar tavşan hızında yapılıyor. Eski sistem olsaydı ancak boya işleri tamamlanabilirdi. Yani 10 senede bitirilemeyen işler, 2 yılda hayata geçti” dedi. 

“TÜM SORUNLARIMIZ BİTECEK”

Başkan Yılmaz’ın var gücüyle çalıştığını belirten Emenli Mahallesi Muhtarı Alaattin Uzan, “Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’ın elinde sihirli değnek yok. Cumhuriyet tarihi boyunca süregelen sorunlar, 2-3 senede nasıl bitsin. Ama var güçleriyle çalışıyorlar. Oluk oluk para gelse bile bu kadar hizmete, yatırıma ne ekip ne can dayanır. Böyle bir başkanla çalışmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Oyumuz sadece onadır. Çok hızlı çalışılıyor. Bazen belediyeye gidiyoruz bulamıyoruz. Hep arazideler. Onları en kolay arazide buluyoruz. Onlarda bu azim varken 3-5 seneye kalmaz tüm alt yapı sorunları bitecektir” diye konuştu. 

“ALLAH RAZI OLSUN”

Köyün konfor açısından değiştiğine değinen Muhtar Uzan, “Konfor anlamında köyüm değişti. Yusuf Ziya Başkanım bu kadar eforu nereden buluyor anlamıyorum. Onu kim aday yaptıysa Allah razı olsun. Biz olsak, usanırız. Çalışma arkadaşlarının hepsi deneyimli ve çalışkan. Özverili ile hizmet edip yanlarına gittiğimizde sıcak karşılıyorlar. Sorunlarımızı çözmek için seferber oluyorlar. Allah hepsinden razı olsun. Tüm vatandaşlarım hem camide hem de Cem Evi’nde Başkanıma ve çalışanlarına dua ediyor. Rabbim başımızdan eksik etmesin.” şeklinde konuştu.  

Son Güncelleme: 06.12.2017 09:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gizem 2017-12-06 12:09:40

Boyle guzel bir habere yorum yapmamak bile otekilestirmenin devam ettigini gosteriyor..Ne yazik. Allah razi olsun yapwndanda yaptirandanda emegi gecenn herkesten

Misafir Avatar
İsa 2017-12-06 15:05:17 @Gizem

Samsunda yaşamıyorsun sanırım kozmopolitliği içine sindiren bi şehir olduğunu bilmiyosun

Beğenmedim! (0)