banner388

Bekçi terörü skandalı Er Meydanı'nda tartışıldı

Samsun'da bekçi terörü! Bekçiler, kavgayı ayırmak isteyen vatandaşı sokak ortasında evire çevire dövdü. Olay, Samsunhaber.com ekranlarında, Er Meydanı'nda masaya yatırıldı.

Bekçi terörü skandalı Er Meydanı'nda tartışıldı

Samsun'da bekçi terörü! Bekçiler, kavgayı ayırmak isteyen vatandaşı sokak ortasında evire çevire dövdü. Olay, Samsunhaber.com ekranlarında, Er Meydanı'nda masaya yatırıldı.

14 Ekim 2020 Çarşamba 00:31
Bekçi terörü skandalı Er Meydanı'nda tartışıldı

NE OLMUŞTU?

Olay, Ağabali Caddesi'nde birbirine giren iki grubu,  Atakan Bayar isimli gencin ayırmak istemesiyle başladı.

Atakan Bayar gençlerin arasına girerek kavgayı durdurmak istedi. Ancak kavga son bulmak üzereyken olay yerine gelen görevli bekçiler, kavgayı ayırmak isteyen Atakan Bayar'ı aralarına alıp darp etmeye başladı.

Darp edildikten sonra olay yerinden sessizce ayrılan Bayar'ı iki bekçi kolundan tutarak  yeniden olay yerine getirdi. Bekçiler Bayar'ı önce ayaktayken yumruklamaya başladı. Aldığı darbeler nedeniyle yüzüstü yere düşen Bayar'ı tekmeleyen bekçiler, vatandaşa ters kelepçe takarak dakikalarca darp etmeye devam etti. Daha sonra olay yerine polis ekipleri intikal etti.  Bekçiler tarafından dövülen Bayar'ın elmacık ve çene kemiği kırıldı. Hastaneye kaldırılan mağdur vatandaş buradan tedavi bile edilmeden gönderildi. Yolda baygınlık geçiren Bayar yeniden acile kaldırıldı.  Karakolda ifadesi alınmayan Atakan Bayar'ın, savcılık talimatına rağmen bugün de gittiği karakolda ifadesi alınmadı.   Avukatı ile bugün yeniden savcılığa giden Bayar, burada da ifade veremedi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken mağdur vatandaşın kırılan kemikleri nedeniyle bugün ameliyat altına alınacağı öğrenildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
canım ülkem 2020-10-14 08:23:42

Atakan kavgaya elinde bira şişesi ile girip şişeyi rastgele kavga eden şahıslara vuruyor. Tahminimce atakan alkol etkisinde çünkü ayakta durmakta zorlanıyor. Bekçiler olay yerine ilk geldiklerinde atakan uzun boylu şahısa bekçinin yanında vurmaya çalışıyor ve bekçi tarafından itilerek ve joplanarak uzaklaştırılmaya çalışılıyor. Atakan bekçinin elindeki demir jopu tutuyor ve bırakmıyor bekçi ile jopu bırakma konusunda inatlaşıyor.

Olay durulduktan sonra atakan olay yerinden ayrılıyor bekçiler sonra atakanın kollarına girerek kamera açısına sokuyorlar. Sanırım atakan alkolün etkisinde olduğu için bekçilere direniyor belki bekçilere kendisinin olayla bi alakası olmadığını anlatmaya çalışıyordur. Bekçiler atakanın direncine karşı onu yere yatırıp kelepçelemek istiyorlar. Bence buraya kadar bir sorun yok. Sorun atakan yere ilk yatırıldığında ayaktaki bazı bekçilerin tekme atması. Etkisiz hale getirilmiş birine atılan tekme tamamiyle BEKÇİ nin şahsi hırsı ve nefretidir.

Avatar
Serhat ersan 2020-10-14 09:12:29

bekci arkadaslarimizin yaptigi dogru demiyorum . Fakat videonun basinda atakan dediginiz sahis kavgayi ayirmaya elinde sopaylami geliyor. Iyi bakin sopayla kavgaya girip yerde dayak yiyen adama sapayla vuruyor

Misafir Avatar
dgdg 2020-10-14 18:55:54 @Serhat ersan

çok yandaş haber yapıyorsunuz bekçiler az bile yapmış

Beğenmedim! (0)
Avatar
Serhat ersan 2020-10-14 09:14:08

Yandas bir haber yapmayin bekcilerin yaptigi dogru demiyorum fakat siz atakanin hic sucu yokmus.gibi konusuyorsunuz adam elinde sopayla gidiyor dayak yiyen yerdeki adama vuruyor nasil gormuyorsunuz adaletli olun haber yapiyorsunuz

Avatar
samsunlu 2020-10-14 09:18:13

siz neyden bağsediyorsunuz ya.bekciler gelince sokaklar mahalleler temizlendi.orda kavgayı ayıran yok beş kişi bir kişiyi dövüyor.korklar pısırıklar tek tek dövüşsenize adamsanız

Avatar
Samsun halki 2020-10-14 01:02:22

Verirsen lise mezununa bu kadar yetki 1 aylık eğitimle o kadar üniversite mezunu kültürlü ıssız dururken kendi ilinde yetkice sınırsız güç zehirlenmesinden başka bise değil.

Misafir Avatar
murat cengaver 2020-10-14 16:22:06 @Samsun halki

en az önlisans mezunları arkadaşlar gayet kibarlar, suçlular tabiki memnun olmayacak, iyiki var bekçi arkadaşlar.

Beğenmedim! (0)
Avatar
dasdsadsa 2020-10-14 02:42:25

video da bir sorun yok bekçiler işlerini yapmışlar, demekki sizin atakan artık nasıl azından kelimeler çıkıyorsa, bekçilerin babasının oğlu olmadığı halde ona yönleniyor, atakanda haddini bilecek, öyle mahalle abiliğine soyunup bu cocukları kontrol altına almaya kalkmayacak.

Avatar
Serhat ersan 2020-10-14 09:14:49

Eger adaletiniz varsa benim yorumlarimi yayinlarsiniz az adaletiniz varsa

Avatar
Ahmed Arif 2020-10-14 01:20:19

AKEPE' nin paralı sokak timleri. Tek vasıfları AKEPELİ olmak...