banner388

Bedri Yaşar: İYİ Parti'nin asker ve polis katilleri ile işi olmaz

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İYİ Parti'nin HDP ile ittifak içerisinde olduğu iddiaları ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Bedri Yaşar: İYİ Parti'nin asker ve polis katilleri ile işi olmaz

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İYİ Parti'nin HDP ile ittifak içerisinde olduğu iddiaları ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.

30 Ocak 2019 Çarşamba 12:41

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, TBMM'de bir araya geldiği Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı'nın sorularını yanıtladı. Bedri Yaşar, konuşmasında son dönemde İYİ Parti'nin HDP ile ittifak içerisinde olduğu iddiaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bedri Yaşar, kendisine yöneltilen sorulara şu cevapları verdi:

"DİYARBAKIR MEYDANI'NDA MEGRİ MEGRİ DİYE BAĞIRANLAR"

"Bizim HDP ile PKK ile asker polis katili ile bir arada olmamız mümkün değil. Bu parti kurulalı bir yıl oldu, genel başkanın mesajları da dahil hiçbir yerde görmeleri mümkün değil. Bunu bize söyleyenlerin, çözüm sürecine bir bakmalarını, kurulan mahkemelere bir bakmalarını tavsiye ederim. Bunu bize değil, Diyarbakır meydanında 'megri megri' diye bağıranlara sorsunlar. Bize niye soruyorlar."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2019-01-30 12:53:45

Millet ittifakını kötülemek için yapılan çirkin saldırıları gözü olan herkes görebiliyor sn.Vekilin.Ama maalesef bazılarının gözü olduğu halde görme zorlukları vardır.
Kaybedeceklerini anladılar çamur atmaya başladılar, o çamur onların yüzüne yapışacak tir.

Avatar
Vatandaş Ali osman 2019-01-30 16:50:18

Bedri bey ne kadar inkar etseniz de amacınız gayeniz aynı.chp-hdp-ip birlik oldunuz.cumhur ittifakı akp-mhp kaybetsinde ne olursa olsun.isterse hep kazansın.inkar etmeyin İp Hdp el ele.Gerçek ülkücüler mhp de kaldı.menfaat ve avrupa-abd yanlıları ocağı terk etti.yazıklar olsun size.