banner388

Bayram şekerleri Kızılay'dan

Kızılay, Ramazan Bayramı'nda dışarı çıkamayan çocuklara şeker dağıttı.

Bayram şekerleri Kızılay'dan

Kızılay, Ramazan Bayramı'nda dışarı çıkamayan çocuklara şeker dağıttı.

25 Mayıs 2020 Pazartesi 10:41
Bayram şekerleri Kızılay'dan


Vezirköprü Kızılay Şubesi tarafından planlanan etkinlikte şeker toplayamayan çocuklar için kapı kapı dolaşılarak on bin aileye şeker dağıtıldı.

65 gönüllü Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Şube Başkanı Bekir Kurtoğlu mutlaka maske takılması, sosyal mesafeye dikkat edilmesi ve fiziki temastan kaçınılması konusunda gönüllüleri uyardı.

KAPI KAPI DOLAŞILDI

Bekir Kurtoğlu konuyla ilgili yaptığı konuşmada: "Kızılay 152 yıldır milletin karşı, karşıya kaldığı her sorunda devletin yanında yer almış ve kendisine verilen görevi layığı ile yerine getirmiş bir kurumdur. Şu anda da dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeni ile üzerine düşen görevi yerine getirmekten geri kalmamıştır. Onlarca ülkede ve ülkemizde bu süreçte yardım faaliyetlerini yürüten Kızılay binlerce ailenin yanında yer almıştır. Vezirköprü Kızılay Temsilciliği olarak aylardın evinde olan büyüklerinden ayrı mahsun bir bayram geçiren çocuklarımızın yüzlerinde bir tebessüm bırakmak amacıyla onların bayram şekerlerini kapılarına bizler bırakıyoruz. Her zaman çocuklarımızın ve milletimizin yanındayız'' dedi.




Etkinliğe İlçe Kaymakamı Kudret Kurnaz da katıldı. Daha sonra Şehit Jandarma Er Hüseyin Yirik'in ailesi ziyaret edildi.

Kurnaz, şehit ailesine Genelkurmay Başkanlığının gönderdiği bayram tebrik kartını ilettikten sonra Kızılay Vezirköprü Şube Başkanı tarafından aileye alınan hediye takdim edildi. Şeker dağıtma ve şehit ailesini ziyaret etkinliğine İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Uyar, Genç Kızılay Samsun İl Başkanı Halit Karataş ve 65 gönüllü katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
naciye mutlu 2020-05-25 18:54:13

kizilay sirketi kapanmadi mi...en son depremde ortaya cikmislardi.....