banner388

Batıpark yenileniyor!

Korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşların evde oluşunu fırsat bilen Samsun Büyükşehir Belediyesi Batıpark'ı yenileme işlemlerine koyuldu.

Batıpark yenileniyor!

Korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşların evde oluşunu fırsat bilen Samsun Büyükşehir Belediyesi Batıpark'ı yenileme işlemlerine koyuldu.

25 Nisan 2020 Cumartesi 13:47
Batıpark yenileniyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyayı saran koronavirüs salgını nedeniyle alınan sıkı önlemler ve uygulanan yasaklara adeta fırsata çevirmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, yol yapımı ve asfalt çalışmalarının ardından park, bahçe, sahil yolu ve piknik sahalarında da hummalı çalışmalar başlattı. 

BATIPARK ZEMİNİNE DÜZENLEME

Salgın nedeniyle park, sahil yolu, piknik alanı gibi yerlere getirilen yasakları fırsat bilen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bu sahalarda hızlı bir şekilde yenileme ve düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Çalışmaların ilk etabında Samsunluların özellikle yaz aylarında yoğun rağbet ettiği yerlerden birisi olan Batıpark Piknik Alanı ele alındı. Yağışlardan dolayı çamur ve birikintileri nedeniyle zarar gören Batıpark'ın zeminini yeniden düzeltiliyor. 

GRANİT MASALAR...

Batıpark'ın, vatandaşların çok daha rahat, konforlu ve kaliteli bir ortamda gezebilecekleri ve piknik yapabilecekleri bir alana dönüştürüldüğünü söyleyen Park ve Bahçeler Dairesi yöneticileri, "Bölgede zemin çalışmasının yanısıra çevre düzenlemesini de yapıyoruz. Daha önce alanda bulunan ve zemini toprak olan kamelyaların altına taş örüyor, yeni granit masaları halkımızın kullanımına sunuyoruz. Her kamelyanın altına ise Büyükşehir Belediyesi Doğaltaş Elemanları Üretim Tesisi’nde üretilen mangallardan yerleştiriyoruz" bilgisini verdiler.

SALGIN BİTECEK, ÖZLEM SONA ERECEK...

Koronavirüs sonrası hayatın normale dönmesiyle birlikte vatandaşların 'Sosyalleşme' alanlarını yeniden ele almaya devam edeceklerini de belirten yetkililer, "Salgının en kısa sürede sona ermesi ve halkımızın yeniden Batıpark, sahil yolu, Doğupark gibi alanlara kavuşması en büyük temennimiz. Bugünlere yönelik üzerimize düşen görevi yapıyor, Samsunlular'a uzun ömürlü ve kaliteli hizmetler sunmaya devam ediyoruz" dediler.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Forever Samsun 2020-04-25 14:12:20

Bir akplinin yaptigini diger akpli degistiriyor. Bos bos seylere para harciyorsunuz. Olani yik yeniden yap baska bisey yok. Onemli olan olmayan biseyi bu sehre getirmek. O kadar borc var diye agliyorsunuz sonra boyle bos seylerle ugrasip zaten az olan kredi cekip aldiginiz paralari boyle geri donusu olmayan seylere harciyorsunuz. Hep gosteris baska bise yok.

Avatar
nadir seckin 2020-04-25 23:10:14

e adam bir seyler yapmasinmi..son donemi ..yapilani yikacak yenisini koyacak....cuvalini doldurmasinmi...

Avatar
55 2020-04-25 17:34:20

Yorum yazan arkadaşa katılıyorum zaten olan şeyleri tekrar yapıyorsunuz. Yeni birşeyler üretin yolları tamir ediyoruz diyorsunuzda iç mahallelerede bir uğrayınn

Avatar
Cihan 2020-04-26 13:07:54

Omü den sonraki sahil guzergahı evler hep sorunluydu enson simdi ne oldu bilmiyorum ama oraya insanların çoğu çökmüştü gasp etmişti çalmıştı yani devletin arazisini sonra bir yaaa cıkar nede olsa bu devletin ayıbı yık abi yasaya aykırı tüm işletmeleri binaları evleri nekadar sert olursan okadar iyi kirazlik tarafinda binaların işyerlerinin hiçbirinin ruhsati yok tirilyonluk yapilar devletin daha sert olmasi lazim çok esnek

Avatar
alı aslan 2020-04-26 01:26:27

cok ıyı ollur oaralar psılık ıcındeydı Allah razı olsun baskan ellerınıze sahglık

Avatar
Orhan 2020-04-28 01:50:40

Bende bir yılların belediye işcisi olarak söylüyorum yapılan yeri yıkmaktan ne zaman vazgeçilecek biri yapar biri yıkar boşverin başkanlar bunları insanların işe güce ihtiyacı war iş sahası oluşturun üretelim kalkınalım belediyenin işi anca parke taş yapmak değil bırakın bu boş işleri

Avatar
Figen 2020-04-26 08:10:42

Batıpark gayet güzel oldu .Incesu dan sonraki sahil yolu çalışmalarını yapın lütfen.Yıllardır bi huzurlu oturamıyiruz.Ertele etele nereye kadar

Avatar
Ali 2020-04-26 08:14:09

Boş işler yapmaktan vazgeçin.Sahil
OMU ye kadar değil.
Ordan sonrası olan sahil düzenleme çalışmalarını yapın.
Yiyen çalan gasp eden parasına para katan fırsatçiların denizin içine kadar sarip sarmalayıp kaçak yaptikları yazlıklarını yıķın artık.