banner388

Başkan Yılmaz: Sorunsuz bir Samsun inşa etmek için çalışıyoruz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ”3 buçuk yılda büyük yol kat ettik. 2019’a kadar çalışmaları hızlandırarak sorunsuz bir Samsun inşa etmek için çalışıyoruz” dedi.

Başkan Yılmaz: Sorunsuz bir Samsun inşa etmek için çalışıyoruz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ”3 buçuk yılda büyük yol kat ettik. 2019’a kadar çalışmaları hızlandırarak sorunsuz bir Samsun inşa etmek için çalışıyoruz” dedi.

06 Kasım 2017 Pazartesi 16:51
Başkan Yılmaz: Sorunsuz bir Samsun inşa etmek için çalışıyoruz

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun’u beton ağlarla örmeye devam ediyor. Kavak ilçesinde yol sorununu büyük ölçekte çözen Başkan Yılmaz, “3 buçuk yılda büyük yol kat ettik. 2019’a kadar bu çalışmaları hızlandırarak sorunsuz bir Samsun inşa etmek için çalışıyoruz” dedi.


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Samsun’da sosyal yaşamı olumsuz etkileyen faktörlerin başında yol ve su sıkıntıları geliyor. Büyükşehir Belediyesi olarak sorumluluk alanımıza 2014 yılından itibaren giren yerlerde çok hızlı bir şekilde çalışma başlattık. Geçen süreçte büyük yol kat ettik. Kavak ilçemizin mahallelerine ulaşımı sağlayan grup yollarının büyük kısmını elden geçirdik. Mesela bugün incelediğimiz Atayurt, Sıralı ve İkizdere Mahallesi, Mahmutlu ve Celallı Mahallelerinin yol ağını yenileyerek vatandaşlarımıza konforlu bir yolculuk imkânı verdik” diye konuştu.

Vatandaşları mağdur etmemeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Önceden bir yol yaptığımızda bir yıl bile dolmadan sorunlar başlardı. Sürekli kontrol etmemiz gerekirdi. Beton yol yapmaya başladığımızdan bu yana sorun yaşamıyoruz. Ufak tefek sıkıntılar oluyor ama çözümü kolay sıkıntılar bunlar. En hızlı şekilde müdahale ederek vatandaşlarımızı mağdur etmemeye gayret gösteriyoruz. Biz her yıl asfalt yamama ile uğraşmamak için beton yolu kullanıyoruz. Diğer birçok il de bizim yaptığımız beton yol çalışmaları kendilerine örnek alıyor.” Şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
atakumlu 2017-11-06 17:00:28

atakum tramvay hattı boyunca yollar berbat durumda özellikle denizevleri tramvay durağı

Avatar
Emrah 2017-11-06 17:58:45

Sayın başkan beton yolun üzerine ince bir asfalt konfor için mutlaka gerekiyor olmazsa olmaz.

Avatar
deniz 2017-11-06 22:37:56

Atakumda sorunlar çözülmedi hala,işletmeler kamu alanları olsun özel mülkler
adnan menderes bulvarı boyu sahiplendiler.Elimizde kazandığımız yargı ka
rarına rağmen yaptırım uygulanmadı.ortak alanlarımızdalar hala.

Avatar
Onur arslan 2017-11-06 23:04:08

Yol ve altyapı çalismalarini yaparken biraz mantik kullanirsaniz sizin icin samsun için daha guzel olur yol yapiyorsunuz ama günü kurtarmak icin bugün gecmisin örneği 100.yil bulvaridir yol yaptiginiz genislikte kaldirim ve kaldirim yaptiginiz genislikte de yerlesim alanlari icin bir boşluk birakmalisinz agaçlari kaldirimin oldugu yere dikerseniz hem sesi keser hemde yayalara ğölge olur araç park konusuna gelicek olursak yeni yerlesim kurulan yerlerde zaten sıkınti yok iş gecmiş yoldan para toplayarak hizmet ediyoruz diye vatandasi kandirmayi birakin yaptir sirkete katli otopark pilot binalar sec 3 5 tane eski olan katli otoparki diksin maddi yondende uygun tutun vatandas abonelik alsin ve kullansin hizmet icin varim diyorsan bunu yap vasifsiz eleman kim köpek bana ceza yaziyor devletin memuru değil aldigim bir hizmet degil belediye elini cebimden çek...

Avatar
Hammurabi 2017-11-09 14:35:02

Samsun merkezdeki ara yolara ve hatta bazı ana yolara hiç girmiyor galiba. Girsin görsün yollar ne alemde belediyecilik bu değil,