banner388

Başkan Yılmaz Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz şehit ailelerine düzenlediği ziyaretlerle acılarına ortak oluyor.

Başkan Yılmaz Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz şehit ailelerine düzenlediği ziyaretlerle acılarına ortak oluyor.

22 Ocak 2017 Pazar 18:50
Başkan Yılmaz Şehit Ailelerini Ziyaret Etti


Samsun Haber- Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz şehit ailelerini ziyaret etti.

‘Bu Acılar Artık Son Bulsun’

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit ve Gazi Aileleri Birimi öncülüğünde yapılan şehit yakınları ziyaretleri çerçevesinde şehit Hasan Kavuz ve şehit Tuncer Karataş’ın ailelerini ziyaret ederek acılarına ortak oldu.

Suriye’de yer alan El Bab’ta terör örgütü DAEŞ’in düzenlediği hain saldırı sonrasında şehit düşen Çarşambalı Hasan Kavuz’un mezarını da ziyaret ederek dua eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Genç yaşta şehadet şerbeti içen, vatanı için canını feda eden yavrularımızı hiçbir zaman unutmayacağız. Dün Çarşamba ilçemizde bir şehit acısı daha yaşadık. Ramazan Taşkın yavrumuzu toprağa verdik. Artık son olsun istiyoruz. Ama teröristler kahpece saldırmaya devam ediyor. Teröristlerin sonları geliyor. Hükümetimizin teröre karşı dik duruşu hepsinin kökünün kazınacağına işarettir. Ben bir kez daha şehitlerimize rahmet diliyorum. Onlar bizi cennetten her zaman izliyor. Siz değerli ailelerine de tekrar tekrar sabır diliyorum" diye konuştu.

‘Amcanızla Gurur Duymalısınız’

Başkan Yılmaz daha sonra 2001 senesinde İstanbul Taksim’de terör örgütü DHKP-C tarafından düzenlenen bombalı saldırı sonrasında şehit düşen Tuncer Karataş’ın ailesine ziyarette bulundu. Şehit Tuncer Karataş’ın yeğenleri ile yakından ilgilenen Yılmaz, "Sizin ülkesi için canını feda eden bir amcanız var. Bununla gurur duymalısınız" dedi.
 
Son Güncelleme: 22.01.2017 18:55
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.