banner388

Başkan Yılmaz Külliye'de

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Belediye Başkanları ile İstişare Toplantısı'nda Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Erdoğan ile buluştu.

Başkan Yılmaz Külliye'de

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Belediye Başkanları ile İstişare Toplantısı'nda Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Erdoğan ile buluştu.

21 Kasım 2017 Salı 11:02
Başkan Yılmaz Külliye'de

Samsun Haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen Belediye Başkanları ile İstişare Toplantısı'nda meslektaşları ile bir araya geldi.


Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyeciliğin üstadı olduğunu belirterek, "Türkiye'nin gelişmesinde en büyük etken AK Parti kadrolarıdır. Bizler de bu partinin neferleri olarak kentimizde belediyecilik adına kalıcı eserler bırakmaya özen gösteriyoruz. Partimizin başında belediyeciliğin üstadı olan Cumhurbaşkanımızın olması ülke için büyük bir şanstır. Rabbim ona uzun ömürler versin" ifadelerini kullandı.



AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'nın organize ettiği ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Belediye Başkanları ile İstişare Toplantısı'nda AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ile 30 il ve 18 büyükşehir belediye başkanı yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Onur arslan 2017-11-22 00:04:06

Evet belediyeciliği sayin yilmazda gayet iyi yapiyor tarihi eser çıkartiyor yollardan harac aliyor yol yapiyor yaptigi yolun meyili ne yönde mazgal ne yönde ? Dikkat edin szicik bir tane rogar kapaği ile asfalti bütün göremedim kesilmis yamanmis bu işin kuralimi bu acaba ayrica yapilan yollara surekli alternatif yol yapiliyor bunun yerine daha genis veya genişletilmeye müsait alanlar yaratilsa daha güzel olacagini duşunüyorum örnegin yollarin ortada bulunan refüjün küçük ve sadece levhalar ve trafik işaretcileri ile olmasi gerek agaclandirma ve yeşil alan kısmi yayaların bulundugu kisim olmali kaldirimida büyük tutup yanina yesil alan yapilmasi bnce daha makul yerleşim yerlerine gelen arac sesini keser hem levha trafik işaretcilerini sürücülerin gormesine engel olmamis olurlar. Park konusuna gelince vatandaşın almiş olduğu bir hizmet yok var isede halk hizmet almak için vergi ödüyor...