banner388

Başkan Yılmaz: Gülsan Sanayi’yi daha iyi bir yere taşıyacağız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Gülsan Sanayi’yi daha iyi bir yere taşımak için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

Başkan Yılmaz: Gülsan Sanayi’yi daha iyi bir yere taşıyacağız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Gülsan Sanayi’yi daha iyi bir yere taşımak için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

03 Ocak 2018 Çarşamba 18:11
Başkan Yılmaz: Gülsan Sanayi’yi daha iyi bir yere taşıyacağız

Samsun haber - Havza Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen İstişare ve Değerlendirme Toplantısına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz katıldı.

“GÜLSAN KANAYAN YARA”

Gülsan Sanayi Sitesi’nin taşınma konusuna değinen Başkan Yılmaz, “Gülsan Sanayi Samsun’un kalbinde kanayan bir yara bana göre. Şehir içinde yer alan Gülsan Sanayi’yi bulunduğu alandan daha ferah bir alana taşıyarak mevcut yeri projelendireceğiz. Öyle kolay bir iş değil. Bin 200 esnaf var. Başka bir yere taşımak için aşağı yukarı 200 milyon TL para gerekiyor. Bununla uğraşıyorum. Bu benim heyecanım. Sizin heyecanınızda en az Gülsan gibi önemlidir. Hayatın en önemli dinamiği, en büyük enerjisi bugün şunu, yarın bunu halledeyim güdüsüdür. Bu çalışma arzusu ile hep birlikte güzel bir mahalle, güzel bir şehir bırakalım geleceğe” dedi.

“SIRA İRAN’A GELDİ”

İran’da yaşanan gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulunan, “Bu coğrafyadaki ülkeleri sürekli kurcalıyor, sürekli didikliyorlar. Sıra İran’a geldi. Orayı karıştıranlar şimdi zil takıp oynuyorlar. Bu duruma düşmemek için birlik ve beraberlik içinde olmamız önemli. Bizim ülkemize de diş biliyorlar. Geçmişte hatırlayın, birkaç yıl önce Gezi olayları yaşandı bu ülkede. Daha ileri gidildi darbe girişimi oldu. Ama milletimiz bir oldu, birlik oldu. Bunlara fırsat vermedi. İnsanlar birlik ve beraberliğe katkı verdiği sürece insanlaşır, değer kazanır. Hiçbirimizin birbirimize ihtiyacı olmayabilir. Öyle zannedebiliriz. Ama yalnızlık Allah’a mahsustur. Tek başına hiçbir şeyiz. Birlik ve beraberlikten her zaman şehirler, ülkeler ve insanlık kazanır. O bakımdan bu birlik ve beraberliğin devamını diliyorum” diye konuştu.


 

Son Güncelleme: 04.01.2018 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2018-01-04 09:08:56

Aynen öyle. Şehrin kalbinde çirkin bir görüntü. Şu anda aslında kalkmış olmalıydı ama ülkemizde bürokrasi ve yargı çok hantal.

Avatar
Ziya KUL 2018-01-04 09:17:05

Mahkeme kararı akıllandırmamış yzy'yi

Avatar
salih 2018-01-03 18:36:26

hastanebasi mahallesinin yikim dönüsüm isi ne cevirdiniz olayi. hastane basinda bizler ne tasiniyoruz ne evimizi yikabiliyor yada satip gidebiliyoruz. suriyeye döndü hastane basi mahallesi civi cakan yok ha yikildi yikilacak derken kocaldik. sizler e artik inancimizda gitti.hani buralar kentsel dönüsüme ugrayacakti ne oldu neden bnaslayip biraktiniz, burada yasayan bizlerimn sucu ne halimiz harap buralarda

Avatar
recep çelik 2018-01-03 20:28:02

evet sayın başkan guzel bır yere taşıyacagından şupe yok çiftlik caddesını sozde cadde avm yaptınız ya esnaf kalmadı hepsı ya iflas etı yada iş yerını kapatmak zorunda kaldı gunde 10 bın aracın gectıgı caddeyı tırafıge kapamak neye hızmet evet avm lere hızmetır vesselam

Avatar
misafir 2018-01-04 09:11:02

kadro vermeyen başkan verilen kadroları sanki cebinden veriyordun yeniden herkes kadro işlem evraklarını dolaştırırken biz taşerön evrakları yaptırdık yazık değilmi bize sizi üç dönemdir seçiliyorsanız bizim sayemizde seçildiniz akp'nin 450 bin oy iazımmış onu alsınlar başka oya ihtiyacı yokmuş