banner388

Başkan Yılmaz'dan Kavak Belediyesi'ne Ziyaret

Kavak'ta çok kısa süre önce hizmete açılan yeni belediye hizmet binasını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ziyaret etti.

Başkan Yılmaz'dan Kavak Belediyesi'ne Ziyaret

Kavak'ta çok kısa süre önce hizmete açılan yeni belediye hizmet binasını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ziyaret etti.

28 Haziran 2016 Salı 15:01
Başkan Yılmaz'dan Kavak Belediyesi'ne Ziyaret

Bayramdan sonra hizmete açılması planlanan Kavak Belediyesi yeni hizmet binası içerisinde Kavak Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi Kavak Fen İşleri ve SASKİ gibi birimler yer alacak. Hizmetleri tek bir çatı altında toplamak amacı ile başlatılan çalışmaların sona gelmesi ile beraber hizmete açılan binayı ziyarete gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kavak halkına yeni hizmet binasının hayırlı olması temennilerini iletti.

YILMAZ: “ŞEFFAF BELEDİYECİLİK BİZİM ÖNCELİĞİMİZ”
Başkan Yılmaz, "Halkın sorunlarını daha iyi anlamak o sorunlara yönelik çözüm üretebilmek birinci vazifemiz. Olsun da nasıl olursa olsundan ziyade halkımızın sorununa kesin çözüm olsun mantığını benimsemeliyiz. Yeni Belediye hizmet binasını yaparken İbrahim Başkanla bu işin olumlu ve olumsuz yönlerini masaya yatırdık. Eskiden Büyükşehir Fen İşleri Farklı bir yerde, SASKİ farklı bir yerdeydi ve Kavak Belediyesi farklı bir yerdeydi. Vatandaşlarımızın bir işi olduğunda ulaşım konusunda çok büyük sıkıntılar çekiyordu. Belediye binamızın asıl amacı da vatandaşlarımızı rahatlatmak onlara çözüm konusunda yardımcı olmaktı. Yeni belediye hizmet binasını gezdim çok güzel ve ilçeye yakışır bir hizmet binası olmuş. Yapımda emeği geçen tüm kardeşlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ise konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada, "Yeni belediye hizmet binamızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Hizmet binası konusunda ciddi sıkıntılarımız bulunmaktaydı. Yusuf Ziya Yılmaz Başkanımızın da dediği gibi vatandaşlarımız hizmet alma konusunda büyük sıkıntı çekiyordu. Yeni belediye hizmet binamız da bütün birimleri toplayarak vatandaşlarımızın daha kolay hizmet almalarını sağladık. Bayramdan sonra Allah'ın izniyle açılışımızı gerçekleştireceğiz. Hatta ilçemizde birçok faaliyete geçecek olan projelerin açılışını hep beraber yapacağız. İlçemize yapılan bu büyük eserlerin altında çok büyük imzası bulunan Yusuf Ziya Yılmaz Başkanımıza şahsım ve Kavak halkı adına çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu

Son Güncelleme: 28.06.2016 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.