banner388

Başkan Yılmaz: 'Benim hayatım yol'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, muhtarların yol sorunlarını dinledi.

Başkan Yılmaz: 'Benim hayatım yol'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, muhtarların yol sorunlarını dinledi.

16 Ağustos 2016 Salı 13:34
Başkan Yılmaz: 'Benim hayatım yol'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, makamında ağırladığı Vezirköprü ve Çarşamba'dan gelen muhtarlara şunları söyledi:

 "Rahat olun ki köy yollarındaki çalışma tempomuzu düşürmüyoruz. Bu konu kafamızda kasap çengeli gibi takılı duruyor. Benim en iyi bildiğim, hayatım bu iş. Kafama koyduğum herşeyi yaparım ama imkan meselesi. Yaptıklarımız ortada. Yaptığımız işi bir daha geri dönüp bakmayacak şekilde, ömürlük yapıyoruz. Beton yola döndük ve bu yollar yavaş yapılıyor ama bir sene sonra bozup yeniden yapmak zorunda kalmıyoruz. Bakım masrafını ortadan kalktığından, yama masrafını yeni yapacağımız yollarımıza harcıyoruz. Samsun'da acil yapılması gereken yol ağı ise yaklaşık 3 bin kilometre ve biz bunun bin kilometresini bitirdik. Geri kalanının da planı hazır, rahat olun. Ayrıca köylerde rençperliğin artırılması gerekiyor"

Son Güncelleme: 16.08.2016 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.