banner388

Başkan Yılmaz Asarcık Panayırı'nda!

Bu yıl 72.’cisi düzenlenen Asarcık Panayırı’nda Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’da vardı.

Başkan Yılmaz Asarcık Panayırı'nda!

Bu yıl 72.’cisi düzenlenen Asarcık Panayırı’nda Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’da vardı.

14 Eylül 2016 Çarşamba 19:25
Başkan Yılmaz Asarcık Panayırı'nda!

Asarcık Belediyesi öncülüğünde geleneksel olarak gerçekleştirilen Asarcık Panayırı’nın 72’ncisinde güreş ve rahvan yarışı seven binlerce kişi buluştu.
72. Asarcık Panayırı’nda yerini alan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Asarcık da yıllardır geleneksel hale getirilen bu panayırın çocuklara at ve güreş sevgisini aşıladığını, Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak bu geleneği devam ettirmek için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Asarcık Belediyesi tarafından 72 yıldır düzenlenen, her yıl güreş ve at yarışı seven binlerce kişiyi bir araya getiren 72. Asarcık Panayırı’na katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Samsunumuzun şirin ilçesi Asarcık da her yıl düzenlenen bu festivalin sıkı takipçilerinden birisiyim. Özellikle rahvan yarışlarını çocuklarımıza miras bırakmak için, nesilden nesile sürdürmek için her şeyi yapmamız gerekiyor. Asarcık da geleneksel hale gelen bu at yarışları bize büyüklerimiz tarafından bırakılan bir armağandır. Biz de bunu sürdürerek çocuklarımıza aşılamalıyız. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak bu konuda her türlü desteği verme konusunda yanlarındayız. Ben bu etkinliği yıllardır devam ettiren Asarcık Belediyesi’ne ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Kurban bayramınızı da en içten dileklerimle tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 14.09.2016 19:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.