banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Tok'tan çok sert açıklamalar! 

Cumhur İttifakı Adayı Erdoğan Tok, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Tok, çok sert açıklamalarda bulundu.

banner269

Başkan Tok'tan çok sert açıklamalar! 

Cumhur İttifakı Adayı Erdoğan Tok, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Tok, çok sert açıklamalarda bulundu.

21 Mart 2019 Perşembe 20:26
Başkan Tok'tan çok sert açıklamalar! 

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Tok, Millet İttifakı adaylarına sert çıktı. Başkan Tok, "Karadeniz’e silahla giremeyen PKK, belediyelere kravatlı girmenin hesaplarını yapıyor" ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, Kalkancı, Karasamsun ve Baruthane Mahalleleri sakinleriyle Kalkancı’da bir araya geldi .Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen halk buluşmasında konuşan Erdoğan Tok, Millet İttifakı ve adaylarını eleştirerek, önemli açıklamalarda bulundu. 

BİZ OMURGALIYIZ BAŞKA PARTİDEN ADAY OLMAYIZ

Aday olamayınca başka parti ve ittifaklardan aday olan başkan adaylarını eleştiren Erdoğan Tok, “2009 yılında aday olamadık. O zaman AK Parti bizi aday göstermedi, başka bir arkadaşımızı aday gösterdi ama biz adam gibi bir duruş sergiledik. Bu parti bizi aday yaptığı zaman iyi de aday yapmadığı zaman kötü mü dedik. Davamızın yanından hiçbir zaman kıpırdamadık. Çünkü biz dava adamıyız ve omurgalıyız. Başkaları gibi dün Cumhur İttifakı’ndan bahsedip, aday olamayınca hemen başka kapıya gidenlerden değiliz. Partisini satanlardan da değiliz, hiçbir zaman da olmadık. Duruşumuzdan taviz vermedik. 4,5 sene mecliste müşavirlik görevi yürüttük. 2014 yılında AK Parti o duruşumuzun karşısında bizi aday gösterdi ve 5 yılda da inanılmaz güzel hizmetlere imzalar attık. Bugün de MHP ve AK Parti’nin ortak adayı olarak karşınızdayım. 10 günlük bir süremiz kaldı. Sahada koşturuyoruz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” sözcüklerini kullandı 

KRAVATLA BELEDİYEYE GİRMEYE ÇALIŞIYORLAR

HDP’nin Millet İttifakı’na destek verdiğini iddia eden Başkan Erdoğan Tok, “Bir bakın! Biz Cumhur İttifakı’nın adayıyız. Biz MHP-Devlet Bahçeli ve AK Parti-Recep Tayyip Erdoğan ile kol kolayız. Devlet, millet, bayrak ve ezan deyince bir araya gelen bir grubuz. Bir de Millet İttifakı’na bakın. Kimler var orada? ‘Ben buradayım da aslında onlarla bir bağlantım yok’ diyorlar. Mesajları kim gönderiyor? Pervin Buldan, ‘Ey Samsun’un asi kadınları bize sahip çıkın’ diyor. Samsun’da HDP’nin adayı var mı? Kime destek istiyor. İlkadım ve Canik’te İYİ Parti’ye, Atakum’da da CHP’ye destek istiyor. HDP’li Sezai Temelli, ‘İstanbul’da kazanırsanız, bizim sayemizde kazanacaksınız. Ona göre’ diyor. Anlaşmaların imzalarını şimdiden attırıyorlar. Karadeniz’e silahla giremeyen PKK, belediyelere kravatlı girmenin hesaplarını yapıyor. Onun için bana arkadaşınızı söyleyin, size kim olduğunu söyleyeyim” diye konuştu. 

İFTİRA ATIYORLAR

İYİ Parti’nin İlkadım Adayı Necattin Demirtaş’ı da eleştiren Başkan Tok, “Duyuyorum sahada sadece çamur siyaseti yapıyorlar. İftira atmaktan başka bir şeyleri yok. Bir proje açıkladıkları yok. Allah’ınızı severseniz, 2009-2014 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Necattin Demirtaş Samsun’da, İlkadım’da ne yapmış? Dağıttığı broşürlerdeki projeleri bir inceleyin. Askıda Ekmek, Çorbada Ekmek, Balık Arası Ekmek… Ne var bir tane söyleyin. Biz yaptığımız projelerin fazlalığından yarısını bile anlatamıyoruz. Söylemeye fırsat bulamayıp da yaptığımız bir sürü iş var. Biz iş yaparız. Belediyecilik bizim işimiz. Cumhur İttifakı’yla AK Parti’nin işidir. Gönül belediyeciliği bizim işimiz. Biz her daim insanımızın yanında olduk. Kimsenin arasında ayrımcılık yapmadık. Partizancılık da yapmadık. Oy veren, vermeyen ayrımı da yapmadık. Hizmeti herkese eşit bir şekilde götürdük. Şimdi hiçbir şey söyleyemiyorlar. 5 yıl boşta kaldı. Ben de zannettim ki 5 yıl boşta kalınca insan bir dersine çalışır, bir hazırlık yapar. Madem başkanlık düşünüyorsun, gelirsin projelerini ortaya koyarsın, ‘Erdoğan başkan sen az iş yaptın, biz daha çok iş yapacağız’ dersin. Onu demiyor da ‘belediye binasıyla, gençlik merkezini ben de yapmayı düşündüm’ diyormuş. Düşünmekle iş olur mu? İcraat lazım icraat. Siz bizim yaptıklarımızın hayalini bile kuramazsınız. Bunları en güzel cevabı sandıkta vereceğinizi biliyorum” şeklinde konuştu.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ATSIZ 2019-03-22 08:39:34

HDP'yi hiç sevmem. Ama siyasi bir partidir. Bunu geçin de, Haburda sizin hükümetiniz davulla zurnayla karşılamadı mı PKK'lıları? Ondan haber verin.

Avatar
vatandaş 2019-03-22 09:03:00

Sunucu Binali Yıldırım'a soruyor: "Sokakta HDP seçmeninden oy isterken sıkıntı yaşıyor musunuz?” Binali Yıldırım:"HDP'nin İstanbulda adayı yok o yüzden oylarını bana vereceklerini düşünüyorum”YAN CEBİNE KOY Erdoğan Tok...

Avatar
AHMET 2019-03-22 09:10:18

Vay be oy uğruna ne hale geldik birde kazanması yakın olan bunu diyorsa var git diğerlerine bak

Avatar
Görkem Konak 2019-03-22 10:15:20

Sen dert etme onu Karadeniz halkı zaten sokmaz terörü. Aklın sıra milleti asgari düzeyin altında zekada görüp te uyanıklık yapma düzgün siyaset yapın sayın Tok. Yapamadıklarınızı anlatın neleri yapmak istiyorsunuz bunları anlatın bırakın bu bel altı siyaseti artık.

Misafir Avatar
Ali 2019-03-22 16:38:36 @Görkem Konak

Daha ne denirki. Ama anlayana

Beğenmedim! (0)
Avatar
OKUYUCUUU 2019-03-22 08:26:36

BELEDİYEYİ BIRAK BAŞKANIM ADAMLAR MECLİSE GİRMİŞLER SEN ÇOK GERİDEN GELİYORSUN...

Avatar
BiiRii 2019-03-22 09:56:19

Mafya babaları ile yönetilen ülkede çok görmeyeceksin!

Avatar
kuyucu hasan 2019-03-22 15:06:01

uşağum dün binali efendu HDP den oy istedi açuk açuk istanbulda..puna ne diyusun

Avatar
dddd 2019-03-22 19:07:12

Sayın Tok Binali Bey Hdp oylarına talip.Bu tutarsızlik issizlik,tanzim cadirlari