banner388

Başkan Tok Sağlık Camiasıyla Sahurda Buluştu

Sağlık kurumları yöneticilerini İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, sahur programında ağırladı.

Başkan Tok Sağlık Camiasıyla Sahurda Buluştu

Sağlık kurumları yöneticilerini İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, sahur programında ağırladı.

01 Temmuz 2016 Cuma 11:58
Başkan Tok Sağlık Camiasıyla Sahurda Buluştu

İlkadım Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği sahur programlarının bir yenisi Samsun’un sağlık yöneticileri ile yapıldı. Ihlamur Cafe Restaurant’ta düzenlenen sahur programında Başkan Erdoğan Tok, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, İl Sağlık Müdür Dr. Yusuf Köksal, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Dursun Mehmet Mehel ve çok sayıda hastanenin başhekimi ve başhekim yardımcıları yer aldı. Sahur programı için İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a teşekkürlerini sunan İl Sağlık Müdür Dr. Yusuf Köksal, Başkan Tok ve ekibine başarı dileklerinde bulundu. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un sağlıkçılara ve sağlığa her zaman destek olduğunu belirtti Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Dursun Mehmet Mehel, “İlkadım Belediye Başkanımız bu gece Samsun’daki sağlık yöneticilerini sahur programına davet etti. Bu daveti için kendilerine teşekkürlerimizi sunuyorum. Samsun’daki sağlık kuruluşlarının birçoğu İlkadım ilçemizde yer almaktadır. Bu geceki sahur programında sadece İlkadım ilçemizde mevcut olan sağlık kuruluşlarımızın yöneticileri değil, Samsunumuzdaki tüm yöneticilerimiz burada. Bizleri her zaman hatırlayan, her zaman destekçimiz olan, her projemize yanımızda olan başkanımıza tekrar teşekkür ediyor, Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum” ifadelerine yer verdi.
A’DAN Z’YE HİJYEN
Komşu İftar etkinliklerinde tüm organizasyonun A’dan Z’ye hijyenik ortamlarda hazırlandığına değinen Başkan Erdoğan Tok ise, “Sağlık bizler için büyük önem taşımaktadır. Çünkü kamu hastanelerinin büyük bir çoğunluğu İlkadım ilçemizin sınırları içinde hizmet vermektedir. Bu gece davetimize iştirak eden sağlık yöneticilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. İlkadım Belediyesi olarak çok güzel bir Ramazan ayı geçirdik. Her akşam farklı mahallelerimizde komşu iftarı sofralarımızı kuruyoruz. Bizler göreve geldiğimiz ilk gün halkımıza hijyenik bir İlkadım sözü verdik. İftarlarımızda da bu sözümü tutuyoruz. Tamamen vakumlu ambalaj sistemi ile beraber iftar yemeklerimizi sunuyoruz. Uzun süredir bu sistemi devam ettiriyoruz. Vatandaşlarımız da bu uygulamadan memnun bizlerde memnunuz. Allah’a şükürler olsun bu Ramazan ayımızın da sonuna geldik. Seneye bu iftar ve sahur programlarımızı genişletmeyi planlıyoruz. On binlerce vatandaşımız ile lokmalarımızı paylaşmayı hedefliyoruz. Allah bu güzelliklerden bizlerleri mahrum bırakmasın. Allah birliğimizi dirliğimi daim etsin” ifadelerini kullandı.
 

Son Güncelleme: 01.07.2016 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.