banner388

Başkan Togar: “İlçemizi yarınlara hazırlıyoruz”

İlçede ulaşım konforunu yükseltmek adına çalışmalarını sürdüren Tekkeköy Belediyesi, yeni yollarla ulaşım ağını güçlendiriyor.

Başkan Togar: “İlçemizi yarınlara hazırlıyoruz”

İlçede ulaşım konforunu yükseltmek adına çalışmalarını sürdüren Tekkeköy Belediyesi, yeni yollarla ulaşım ağını güçlendiriyor.

14 Aralık 2023 Perşembe 16:57
Başkan Togar: “İlçemizi yarınlara hazırlıyoruz”

Tekkeköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçede birçok mahallede çalışmalar sürüyor. Aşağıçinik Mahallesi’ni Yavuzlar Mahallesi’ne bağlayan yeni bir imar yolunu daha açmak için çalışma gerçekleştiriliyor. Açılacak yeni yolda kamyonlar ve iş makineleri ile zemin güçlendirme ve altyapı çalışmaları sürüyor.

19 Mayıs Mahallesi’nde parke taş çalışmaları sürüyor. Zeminin iyileştirilmesi adına sokaklar parke taş ile döşeniyor. Çay Mahallesi’nde ise Büyükşehir Belediyesi ile iş birliğinde altyapı çalışmalarına devam ediliyor. Mahallede yeni açılan imar yollarına altyapı döşenmesinin yanı sıra, eskiyen yağmur suyu ve kanalizasyon hatları da yenileniyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Alanın yapısına ve mahallelerimizin ihtiyaçlarına göre uygun malzemeler kullanarak yol yapım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu anda ekiplerimiz 19 Mayıs, Çay ve Aşağıçinik mahallerimizde çalışıyor. Şantiyeye çevirdiğimiz ilçemizin başka mahallelerinde de birçok çalışmalar gerçekleştirdik ve hava durumu el verdiği sürece çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Daha güzel bir Tekkeköy için çalışmayı insanımıza hizmet etmeyi görev bilerek, tüm gayretimizle ilçemizi yarınlara hazırlıyoruz. Tekkeköy ilçemiz sanayisiyle, tarımıyla, doğal güzellikleriyle nüfusu hızla artan bir ilçe. Yeni imar yollarımız, şehirleşme hamlelerimizle hem bu artışı en iyi şekilde karşılamak hem de hemşehrilerimize en iyi imkanları sağlamak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.